-
Konditorlandslagetslagets makroner
Fargerike, franske og fantastisk gode: Makroner smaker like godt som de er dekorative på kakefatet. Og det er slettes ikke vanskelig å lage dem selv heller. Du kan smake til makronene med ønsket farge, fyll og syltetøy for å sette ditt eget preg på dem. For sprø makroner: pass på under pisking, ha i sukker sakte. Det er samme fremgangsmåte som for marengs.
-
Konditorlandslagets Madeleines
I Frankrike er Madeleines nærmest like vanlig som boller i Norge. De gode småkakene er formet som små skjell, og får en frisk smak fra sitronen. Pass på å ikke piske for hardt, rør bare inn, da blir det topp!
-
Grove havremuffins
Havre i muffins? Javisst. Det gir enda mer god sødme og er kjempegodt! Stek på riktig varme og ikke bland alt for hardt, så blir det bra dette!
-
Glutenfri sjokoladekake fra Konditorlandslaget
Det er slettes ikke mye som skal til for å lage en saftig og god glutenfri sjokoladekake.
-
Landslagsbaker Ivar Bakkes flatbrød
Spelt gir sprøtt bakverk og passer godt til flatbrød. Dette blir sprøtt og godt! Bruk tynn og lang kjevle og steketakke. Her skal det være tynt.