01.10.2025 | Fagutdanning Nytt samarbeid om rekruttering og oppfølging av lærlinger i bransjen Fra nyttår av inngår BKLF avtale med Baker- Bransjens Opplæringskontor om oppfølging av lærlinger i bransjen.
25.09.2025 | Tall og fakta, Fagutdanning Mangel på fagfolk utfordrer mat- og drikkenæringen Kun én av fire bedrifter har rekrutteringsstrategi, og mange står foran et generasjonsskifte. Det viser tall fra NHO Mat og Drikkes kvartalsrapport for 2. kvartal 2025.
28.08.2025 | Fagutdanning Fjernundervisning kan styrke rekrutteringen NHO Mat og Drikke støtter mer fjernundervisning i yrkesfag, men understreker behovet for kvalitet og praksis.
15.08.2025 | Fagutdanning For Roger ble løsningen fagbrev på jobb Mange ufaglærte jobber i bedrifter i Norge, men ved å formalisere kompetanse følger det mange fordeler. Fagbrev på jobb er en mulighet for ufaglærte voksne som ønsker å ta fag- eller svennebrev i yrket sitt.
02.07.2025 | Fagutdanning Suksess for tidenes første Baker & Konditor Campus Tolv ivrige skoleelever var med på tidenes første Baker & Konditor Campus forrige uke. Elevene skal begynne på vg2 baker og konditor til høsten, og valgte å bruke første uken av sommerferien sin på "skolebenken".
27.06.2025 | Fagutdanning Masterclass – Baker & Konditor Campus Nest siste dag av Baker & Konditor Campus, var satt av til masterclass, en lagoppgave der campuselevene fikk testet seg skikkelig på både baking, kreativitet og lagarbeid.
05.05.2025 | Fagutdanning Kjenner du noen som skal begynne på VG2 baker og konditor? Tips dem om Baker & Konditor Campus! Søknadsfristen er 11. mai og selve samlingen finner sted i Oslo-området 22.-27. juni.
25.04.2025 | Fagutdanning Vinnerne av Skole-NM 2025 er kåret! Oda Sivertsen og Mina Karlsen Faarlund ble vinnerne i henholdsvis konditorfaget og bakerfaget da Skole-NM ble arrangert på Tangen videregående skole i Kristiansand 23. - 24. april.
02.04.2025 | Fagutdanning Positiv til ny fagskolemelding Regjeringen la i midten av mars frem Stortingsmeldingen om fagskolen "Meld.St 11 (2024-2025) Fagfolk for en ny tid – med høyere yrkesfaglig utdanning". Nå har NHO Mat og drikke levert sitt høringsinnspill.
14.03.2025 | Fagutdanning Bli med på Baker-og Konditor Campus Skal du begynne på vg2 baker og konditor høsten 2025? Da kan du søke om plass på Baker & Konditor Campus i Oslo og omegn 22. – 27. juni.