Veien til baker og konditoryrket

Bli baker eller konditor!

Liker du deg på kjøkkenet? Er du kreativ, liker å jobbe med hendene og kjenner litt på lykkefølelsen når lukten av gjærbakst brer seg i huset? Hvis du i tillegg er nøyaktig og effektiv og er opptatt av kvaliteten på det vi spiser, er kanskje baker- og konditorfaget noe for deg. Her får du prøve deg på mye mer enn bare pepperkaker!  

På disse sidene finner du informasjon om hvordan og hvor du kan bli baker eller konditor. Vi håper du får svar på det du måtte lure på, hvis ikke er det bare å sende oss en mail.

Ønsker du å gjøre karriere i baker- og konditorfaget?

 

Som ferdigutdannet baker vil du være i stand til å forvandle en tilsynelatende uformelig gjærdeig til de herligste brød, boller eller rundstykker.

Som konditor vil du i likhet med mange tradisjonsrike yrker, være nødt til å beherske klassiske og utprøvde teknikker.

Møt noen av våre dyktige elever og fagpersoner