#205

Hva kan vi hjelpe deg med?

Vi kan tilby gode tjenester fra bransjens eget opplæringskontor, kurs og kompetanse bra vårt bakefaglige kompetansesenter, eller profilering sammen med Baker- og Konditorlandslaget som konkurrerer i verdensklasse. Sertifisering av Håndverksbakeri eller bli merkebruker av den populære Brødskala`n. Vi kan også tilby kompetanse innen IK- mat tjenester fra bransjens egne nasjonale retningslinjer. Vi jobber også med å løfte frem næringspolitiske utfordringer for norske bakerier, i forhold til næringspolitikk og utdanningspolitikk.

Opplæringskontor

Opplæring og rekruttering er helt nødvendig for at baker-og konditorfaget skal leve videre inn i fremtiden.

Baker- og Konditorakademiet

Vi tilbyr rådgivning og kurs på alle områder et bakeri eller konditori behøver. Om du vil utvikle din bedrift, din egen eller ansattes fagkompetanse, om du trenger hjelp med internkontrollsystem eller økonomi kan vi hjelpe deg.

Næringspolitikk og myndighetskontakt

BKLF jobber systematisk med politisk påvirkning på viktige næringspolitiske saker for baker- og konditorbransjen, og har jevnlige møter med stortingsrepresentanter og regjeringsmedlemmer.

Sertifisering av Håndverksbakeri

BKLF har utviklet et fellesmerke slik at medlemmer kan synliggjøre bedriftens kvalitet og sterke fokus på fagutdannet baker- og konditorer, gode håndverkstradisjoner og bruk av norske råvarer.