Verdens Brøddag
Dette er en dag som skal skape oppmerksomhet rundt behovet for å skaffe tilstrekkelig og næringsrik mat til alle. Bli med å feire en av verdens viktigste og mest bærekraftige matvare!
12 resultater
Dette er en dag som skal skape oppmerksomhet rundt behovet for å skaffe tilstrekkelig og næringsrik mat til alle. Bli med å feire en av verdens viktigste og mest bærekraftige matvare!
International Union of Bakers and Confectioners (UIBC) inviterer til samling i Venezia.
I 60 år har SIAL Paris samlet eksperter fra hele verden til debatt om emner relatert til mat. I tråd med sitt DNA, har SIAL alltid vært arena for møter og utveksling av tanker og ideer, en messe der deling, glede og energi gir forretningsverdenen nye perspektiver. I år skjer det med et program som vil gjøre SIAL Paris til en mer vibrerende begivenhet enn noen gang.
Südback er en av de mest ettertraktede trendmessene for bakeri- og konditorbransjen i Europa.
Mat- og drikkeindustrien befinner seg i en spagat mellom forbrukernes krav og forventninger på den ene siden og myndighetenes målsetninger på den andre. Hvordan skal denne industrien navigere i dette krevende landskapet, og hva betyr dette for aktørene i verdikjeden for mat og drikke?
Velkommen til landets største konferanse for deg med interesse for kompetanse og rekruttering til mat- og måltidsfagene.
Skaperkraft, arbeidskraft og bærekraft står på agendaen under årets Baker- og konditorkonferanse.
Tema for dagen er «Norsk, sunt og bærekraftig». Hold av dagen, men informasjon kommer!
NM i konditorkunst 2025 finner sted på messen UMAMI ARENA i Lillestrøm 18. - 20. mars. Baker- og Konditorbransjens Landsforening inviterer nå alle interesserte til å melde seg på konkurransen.
Sunt kosthold er den røde tråden i årets program. Det skal også deles ut en rekke priser. Hold av dagen, mer informasjon kommer.