Artikler

16 resultater

16 resultater funnet med valgt filtrering.
  1. |

    Vil ha grovere brød

    Energitetthet og tarmhelse er to viktige faktorer for nordmenns matvalg. Et grovbrød med tre eller fire kakestykker på Brødskala'n gir både stabil energi og mye fiber, som igjen er bra for tarmhelsa vår.

  2. |

    Anbefaling om tilsetning av jod i bakverk

    Fra juni 2025 anbefaler Helsedirektoratet at alt husholdningssalt og alt salt som blir brukt i brød og andre ikke-søte bakervarer tilsettes 20 µg jod per gram salt. Produsenter oppfordres også til å tilsette jod til vegetabilske alternativer til melk.

  3. |

    Lokale bakerier taper mot dagligvarekjedene

    (Nationen) Flere norske bakerier sliter etter at dagligvarekjedene i økende grad velger å satse på egne bakerier. – At dagligvarekjedene har knyttet til seg egne bakerier hindrer fri konkurranse og mangfold. Når levering til dagligvarekjedene blir borte blir det trangt for de frie bakeriene, sier Gunnar Bakke, direktør i Baker- og Konditorbransjens Landsforening (BKLF).

  4. |

    Disse kommer på #MerAv-seminaret 19. mars

    Både Helseministeren og Helsedirektoratet står på programmet når BKLF, Sjømat Norge og Frukt og Grønnsaksgrossistenes Forening inviterer til seminar der sunt kosthold står på agendaen. Se foredragsholderne og meld deg på her.