-
40-årsmedalje til 3x Klausen
Under feiringen av Bakermester Klausens 80-årsjubileum ble det delt ut en spesiell og velfortjent heder: 40-årsmedaljen til Tor, Ben og Pål Klausen.
-
Siste frist for nominasjoner til Årets bakeri
Siste frist for å nominere din favoritt er 15. mai. Over 30 bakerier er nominert til årets kåring så langt. Kjenner du noen som fortjener prisen?
-
Waagans Bakeri AS søker konditor / konditorlærling
Bor du nær Tynset og er på jakt etter jobb? Waagans bakeri ser etter deg som er lidenskapelig opptatt av gode kaker og leverer kvalitet. Se stillingsutlysningen her.
-
Kjenner du noen som har vært 40 år i bransjen?
BKLF deler ut utmerkelser for å hedre personer som har gjort en solid innsats for bransjen og felleskapet. En av disse utmerkelsene er 40-årsmedaljen som deles ut årlig.
-
Fra stjernerestaurant i Frankrike til NM i konditorkunst
Daniel Bauer tok svennebrevet i Frankrike, hvor han også har jobbet i en stjernerestaurant. Nå vil han konkurrere om å bli Årets Konditor.
-
Lønnsoppgjøret 2025: dette trenger du å vite
NHO Mat og Drikke guider deg gjennom de ulike milepælene i årets mellomoppgjør. Meld deg på webinar 7. mars.
-
Klar for fastelavn?
Søndag 2. mars feirer vi fastelavn og som alle vet – ingen fastelavn uten fastelavnsboller! Her får du tidligere Nordisk mester i søtbakst, Erlend Voldens deilige oppskrift – med hele fire forskjellige fyll!
-
Fullt hus da ministeren åpnet Baker- og Konditorkonferansen
Det var fullsatt sal på Næringslivets hus i Oslo da landbruks- og matminister, Nils Kristen Sandtrøen, åpnet den 4. Baker- og Konditorkonferansen.
-
— Folk er vår viktigste, men knappeste ressurs
Mangel på arbeidskraft er den viktigste årsaken til det udekte kompetansebehovet, viser NHOs kompetansebarometer 2024.
-
Disse kommer på #MerAv-seminaret 19. mars
Både Helseministeren og Helsedirektoratet står på programmet når BKLF, Sjømat Norge og Frukt og Grønnsaksgrossistenes Forening inviterer til seminar der sunt kosthold står på agendaen. Se foredragsholderne og meld deg på her.