-
Lønnsoppgjøret 2025: dette trenger du å vite
NHO Mat og Drikke guider deg gjennom de ulike milepælene i årets mellomoppgjør. Meld deg på webinar 7. mars.
-
Klar for fastelavn?
Søndag 2. mars feirer vi fastelavn og som alle vet – ingen fastelavn uten fastelavnsboller! Her får du tidligere Nordisk mester i søtbakst, Erlend Voldens deilige oppskrift – med hele fire forskjellige fyll!
-
Fullt hus da ministeren åpnet Baker- og Konditorkonferansen
Det var fullsatt sal på Næringslivets hus i Oslo da landbruks- og matminister, Nils Kristen Sandtrøen, åpnet den 4. Baker- og Konditorkonferansen.
-
— Folk er vår viktigste, men knappeste ressurs
Mangel på arbeidskraft er den viktigste årsaken til det udekte kompetansebehovet, viser NHOs kompetansebarometer 2024.
-
Disse kommer på #MerAv-seminaret 19. mars
Både Helseministeren og Helsedirektoratet står på programmet når BKLF, Sjømat Norge og Frukt og Grønnsaksgrossistenes Forening inviterer til seminar der sunt kosthold står på agendaen. Se foredragsholderne og meld deg på her.
-
Bakerisafari med Svenneklubben i Stavanger
1. februar inviterer NKB Svenneklubben alle sine medlemmer til bakerisafari i Stavanger. Vi skal besøke noen av Stavangers mest spennende steder og vi skal se unge talenter konkurrere i Rogalandsmesterskapet. Dagen avsluttes med festmiddag sammen med andre fra bransjen.
-
Nyttig studie for instruktører og faglige ledere
Skaff deg kompetansen du trenger for å bli en god veileder. På Fagskolens modulstudie lærer du om prinsipper for instruksjon og veiledning, kommunikasjon i ulike læresituasjoner, og om veiledning i praksis. Søk i dag for oppstart i januar!
-
Lokalbedrifter kan redde skoletilbud
Fylkeskommunenes økonomi er presset og gir kutt i utdanningstilbud over hele landet. Også matindustrien rammes. NHO Mat og drikke oppfordrer lokale bedrifter til å engasjere seg! — Det nytter å kjempe!
-
Rogalandsmesterskapet 2025 - for unge bakere og konditorer
Stavanger og Omegn baker og konditorlaug inviterer til Rogalandsmesterskap i baker-og konditorfagene for tiende gang! Konkurransen går av stabelen 1. februar 2025. Interesserte inviteres nå til informasjonsmøte 16. oktober.
-
Bla deg gjennom 125 års bransjehistorie
Via vår medlemsportal får du nå tilgang til et digitalt arkiv med tidligere utgitte fagblader. — Dette gir medlemmer av bransjeforeningen en unik tilgang til et historisk arkiv på Baker- og konditorbransjens utvikling gjennom 125 år, sier direktør Gunnar Bakke.