Hopp til hovedinnhold
  1. NHO
    • Alle regionkontor
    • NHO Agder
    • NHO Arktis
    • NHO Innlandet
    • NHO Møre og Romsdal
    • NHO Nordland
    • NHO Rogaland
    • NHO Trøndelag
    • NHO Vestfold og Telemark
    • NHO Vestland
    • NHO Viken Oslo
    • Alle landsforeninger
    • Abelia
    • Finans Norge
    • Fornybar Norge
    • MBL
    • NBF
    • NHO Byggenæringen
    • NHO Elektro
    • NHO Geneo
    • NHO Logistikk og Transport
    • NHO Luftfart
    • NHO Mat og Drikke
    • NHO Reiseliv
    • NHO Service og Handel
    • NHO Sjøfart
    • NHO Transport
    • Norsk Industri
    • Offshore Norge
    • Sjømat Norge
Logo
  • Arbinn
  • Bli medlem

Hva leter du etter?

      Se alle treff
      • Arbinn
      • Bli medlem

      Våre tjenester

      • Næringspolitikk og myndighetskontakt
      • Håndverksbakeri (for forbruker)
      • Sertifisering av Håndverksbakeri (for bedrift)
      • Brødskala´n

      Kompetanse

      • Bli baker eller konditor
      • Baker & Konditor Opplæring
      • Søk læreplass

      Medlemskap

      • Medlemsfordeler
      • Kontingent
      • Søknadsskjema
      • Våre medlemmer

      Om oss

      • Kontakt oss

      Baker- og Konditorlandslaget

      Nyhetsbrev

      • Meld deg på

      Bransjekalender - hva skjer?

      Medlemsportal - logg inn

      1. NHO
        • Alle regionkontor
        • NHO Agder
        • NHO Arktis
        • NHO Innlandet
        • NHO Møre og Romsdal
        • NHO Nordland
        • NHO Rogaland
        • NHO Trøndelag
        • NHO Vestfold og Telemark
        • NHO Vestland
        • NHO Viken Oslo
        • Alle landsforeninger
        • Abelia
        • Finans Norge
        • Fornybar Norge
        • MBL
        • NBF
        • NHO Byggenæringen
        • NHO Elektro
        • NHO Geneo
        • NHO Logistikk og Transport
        • NHO Luftfart
        • NHO Mat og Drikke
        • NHO Reiseliv
        • NHO Service og Handel
        • NHO Sjøfart
        • NHO Transport
        • Norsk Industri
        • Offshore Norge
        • Sjømat Norge
      1. BKLF
      2. Søk
      1059 resultater:
      1. Felles rekrutteringskrafttak til baker- og konditorbransjen og matbransjen

        Rekrutteringen til baker- og konditorbransjen og resten av matbransjen, har i en årrekke vært for lav, og det er vanskelig å få tak i nok fagfolk. Nå igangsettes en nasjonal, flerårig rekrutteringskampanje som skal bedre søkertallene til utdanningene innen restaurant- og matfag.

        https://www.bklf.no/artikler/2022/felles-rekrutteringskrafttak-til-baker--og-konditorbransjen-og-matbransjen rekruttering, Utdanning, matfag
      2. Nå blir det VM!

        Om to uker reiser endelig det norske bakerlandslaget til Paris for å konkurrere om VM-medalje i Coup du Monde de la Boulangerie. Det er første gang det norske laget deltar i det som blir regnet for å være verdens viktigste og mest prestisjetunge konkurranse for bakere. Bare det å være kvalifisert er en bragd i seg selv.

        https://www.bklf.no/artikler/2022/na-blir-det-vm
      3. Lærlingene trenger flere lærebedrifter

        Det første kullet på den nyopprettede linjen vg2 baker og konditor er snart ferdig på skolen. Antall elever som nå trenger læreplass som baker eller konditor er høyere enn tidligere, og det er nå vi trenger bedrifter som kan ta imot disse lærlingene.

        https://www.bklf.no/artikler/2022/larlingene-trenger-flere-larebedrifter
      4. Kritisk tilstandsanalyse av det norske bakevaremarkedet

        Menon Economics presenterte nylig en tilstandsanalyse av det norske baker- og konditormarkedet. I rapporten slår de fast at den vertikale integrasjonen er økende, både hos dagligvareaktørene og hos leverandørene. Dette, sammen med økende import av ferdigvarer, kan bidra til at bredden i bakevaretilbudet for forbrukeren reduseres og verdiskapning og arbeidsplasser i norske uavhengige bakerier reduseres.

        https://www.bklf.no/artikler/2022/kritisk-tilstandsanalyse-av-det-norske-bakevaremarkedet
      5. Culinary Arts Academy

        BKLF har inngått en samarbeidsavtale med Culinary Arts Academy i Sveits. Samarbeidet skal tilrettelegge for at normenn som ønsker en utdanning innen baker- og konditorfagene ved denne skolen, lettere kan få til dette.

        https://www.bklf.no/artikler/2022/culinary-arts-academy
      6. Ledig stilling

        https://www.bklf.no/artikler/2022/bklf-soker-fagansvarlig
      7. Hjelp oss til å bli bedre!

        BKLF gjennomfører årlig en bransjeundersøkelse for å kartlegge utvikling og behov bransjen har for ulike tjenester i fremtiden. Tilbakemeldingen din er svært verdifull, og det tar kun et par minutter å svare.

        https://www.bklf.no/artikler/2021/bransjeundersokelse-2021
      8. Sjekk ut kurstilbud fra Baker- og Konditorakademiet

        Baker- og Konditorakademiet vil gjennom 2021 tilby en rekke uavhengige kurs til bakerbransjen. Vi håper med dette at vi kan tilby noe til bransjen vår som den lenge har manglet.

        https://www.bklf.no/artikler/2021/kurs-bka-2021 Nyhet
      9. Har du årets fastelavnsbolle klar?

        I Norge har vi i alle år vært vant med den tradisjonelle fastelavnsbollen, men de siste årene har man sett tendenser til at denne kjærkomne bollen har fått mange forskjellige smaker og fasonger.

        https://www.bklf.no/artikler/2021/fastelavn Nyhet
      10. God sommer

        BKLF ønsker alle en riktig god sommer og takker for innsatsen i en krevende periode for bransjen.

        https://www.bklf.no/artikler/2021/god-sommer
      • Forrige
      • Side 5 av 106
      • 1
      • ...
      • 4
      • 5
      • 6
      • ...
      • 106
      • Neste
      Logo

      Besøksadresse

      Middelthuns gate 27

      0368 Oslo

      Personvernerklæring

      Besøk nettbutikken

      In English

      Nettredaktør

      Gunnar Bakke

      • Facebook
      • X/Twitter
      • LinkedIn
      • Instagram
      • Youtube