-
Eclair med bringebærsjokolade
Eclair er enkelt å lage, og ser helt fantastisk ut! Nå når mai står for døren, er dette en perfekt liten godbit til kaffen, eller en fristende dessert for liten og stor!
-
Luftige belgiske vafler
De fantastiske norske vaflene er alltid like gode, men det er desto mer spennende å eksperimentere med nye varianter!
-
Vørterbrød med juleøl
Vørterbrød hører med til julen. Dette er favorittoppskriften til landslagstrener Erlend Løken Volden.
-
Eplesyltetøy
Dette er kanskje ikke så mye baking, men det er knall til fyll i boller eller på skiva når dere har bakt en av våre flotte brødoppskrifter.
-
Havrecookies
Hva er bedre enn lukten av nystekte kjeks på en sur vårdag? Dette er en veldig enkel og god oppskrift til cookies som alle kan lage. Lages på 1-2-3 og smaker fantastisk godt!
-
-
Boller
En vinner, uansett årstid, uansett anledning. Og «alle» kan lage det. Men alle får ikke de luftige, deilige bollene man håpet på. For selv om boller høres lett ut å lage, er der et par triks du bør lære deg for et topp resultat. Viktigste ingrediens er tid. Eller tålmodighet, om du vil!
-
Konditorlandslagets appelsinmousse
En herlig, frisk mousse med smak av syrlig appelsin og søt, hvit sjokolade fra Konditorlandslagets coach, Bernhard Azinger. Denne oppskriften rekker til ca. 10 porsjoner. Her er det mange steg – tunga rett i munnen, så ordner det seg.