Hopp til hovedinnhold
  1. NHO
    • Alle regionkontor
    • NHO Agder
    • NHO Arktis
    • NHO Innlandet
    • NHO Møre og Romsdal
    • NHO Nordland
    • NHO Rogaland
    • NHO Trøndelag
    • NHO Vestfold og Telemark
    • NHO Vestland
    • NHO Viken Oslo
    • Alle landsforeninger
    • Abelia
    • Finans Norge
    • Fornybar Norge
    • MBL
    • NBF
    • NHO Byggenæringen
    • NHO Elektro
    • NHO Geneo
    • NHO Logistikk og Transport
    • NHO Luftfart
    • NHO Mat og Drikke
    • NHO Reiseliv
    • NHO Service og Handel
    • NHO Sjøfart
    • NHO Transport
    • Norsk Industri
    • Offshore Norge
    • Sjømat Norge
Logo
  • Arbinn
  • Bli medlem

Hva leter du etter?

      Se alle treff
      • Arbinn
      • Bli medlem

      Våre tjenester

      • Næringspolitikk og myndighetskontakt
      • Håndverksbakeri (for forbruker)
      • Sertifisering av Håndverksbakeri (for bedrift)
      • Brødskala´n

      Kompetanse

      • Bli baker eller konditor
      • Baker & Konditor Opplæring
      • Søk læreplass

      Medlemskap

      • Medlemsfordeler
      • Kontingent
      • Søknadsskjema
      • Våre medlemmer

      Om oss

      • Kontakt oss

      Baker- og Konditorlandslaget

      Nyhetsbrev

      • Meld deg på

      Bransjekalender - hva skjer?

      Medlemsportal - logg inn

      1. NHO
        • Alle regionkontor
        • NHO Agder
        • NHO Arktis
        • NHO Innlandet
        • NHO Møre og Romsdal
        • NHO Nordland
        • NHO Rogaland
        • NHO Trøndelag
        • NHO Vestfold og Telemark
        • NHO Vestland
        • NHO Viken Oslo
        • Alle landsforeninger
        • Abelia
        • Finans Norge
        • Fornybar Norge
        • MBL
        • NBF
        • NHO Byggenæringen
        • NHO Elektro
        • NHO Geneo
        • NHO Logistikk og Transport
        • NHO Luftfart
        • NHO Mat og Drikke
        • NHO Reiseliv
        • NHO Service og Handel
        • NHO Sjøfart
        • NHO Transport
        • Norsk Industri
        • Offshore Norge
        • Sjømat Norge
      1. BKLF
      2. Søk
      1061 resultater:
      1. Nå kan du søke stipend hos Baker- og Konditorbransjens Landsforening

        Baker- og Konditorbransjens Landsforening har opprettet et stipendfond der svenner som ønsker spesialisering eller etterutdanning kan søke om inntil 15.000 kroner i støtte til dette.

        https://www.bklf.no/artikler/2023/na-kan-du-soke-stipend-hos-baker--og-konditorbransjens-landsforening
      2. Enighet om fremtidens opplæringskontor

        Arbeiderpartiet og Senterpartiet slår fast at opplæringskontorene fortsatt kan være part i lærekontrakt selv om de skal reguleres som et samarbeidsorgan. Direktør i BKLF, Gunnar Bakke er glad for at regjeringspartiene har tatt hensyn til innspill.

        https://www.bklf.no/artikler/2023/enighet-om-fremtidens-opplaringskontor
      3. Lærling lanserte vegansk bringebær-croissant

        I dag ligger et nytt, fargerikt og delikat produkt og stråler imot stamkundene i det de kommer inn døren til Håndverksbakeriet i Vestby. Den kreative lærlingen, Brage Sundal Widerøe, har nemlig utviklet en vegansk bringebær-croissant.

        https://www.bklf.no/artikler/2023/larling-utviklet-vegansk-bringebar-croissant
      4. Klart for Nordic Bakery Cup 2023

        I september er det klart for Nordic Bakery Cup 2023 i Weinheim, Tyskland. Det norske laget er tittelforsvarer, og det er en oppgave de tar seriøst.

        https://www.bklf.no/artikler/2023/klart-for-nordic-bakery-cup-2023
      5. Historien om landslaget

        – Drømmen vår var å kunne vifte med store pokaler og bli veldig synlige, forteller Anders Vangen, som var leder i BKLF da landslaget startet opp i 2003. De lyktes i å profilere bransjen disse første årene – mens pokalene har kommet i senere år.

        https://www.bklf.no/artikler/2023/historien-om-landslaget Baker og Konditor
      6. Gratis kompetanseheving for fagarbeidere i matindustrien

        Norsk matindustri er inne i et teknologiskifte hvor ny teknologi stadig blir mer tilgjengelig. Industrioperatørens rolle blir mer kompetansekrevende, og krever nye måter å tenke produksjon på. Bransjeprogrammet for mat- og drikkevareindustrien tilbyr nå emnet “Digital kommunikasjon” helt kostnadsfritt.

        https://www.bklf.no/artikler/2023/gratis-kompetanseheving-for-fagarbeidere-i-matindustrien Fagutdanning
      7. Lager mel med kjærlighet

        Det handler om ekte lidenskap og omsorg for kornet hele veien fra jord til bord. Kvelde Mølle er en av få gjenværende bygdemøller i Norge – her steinmales kornet på gammelt vis. Og det setter mange bakere rundt i Norge stor pris på.

        https://www.bklf.no/artikler/2023/mel-med-kjarlighet Baker og Konditor
      8. Kjekt å "nerde" med landslaget!

        - Jeg stortrives på konditorlandslaget. Det er kjekt å ha noen å dele lidenskapen min med, og jeg lærer mye av de andre, sier Caroline Mo Vik, som er utøver på Baker- og Konditorlandslaget.

        https://www.bklf.no/artikler/2023/kjekt-a-nerde-med-landslaget Inspirasjon, Baker og Konditor
      9. Mange utmerkelser på jubileumsfesten

        Lørdag 9. september var nesten 200 personer fra bransjen samlet på Grand Hotel i Oslo. Anledningen var 125-årsjubileet til Baker- og Konditorbransjens Landsforening. Jubilanten skulle feires og mange personer fra bransjen skulle hedres.

        https://www.bklf.no/artikler/2023/mange-utmerkelser-pa-jubileumsfesten BKLF
      10. Fagtreff for lokalmøller og Håndverksbakerier

        For andre året på rad har Baker- og Konditorakademiet gleden av å invitere til fagtreff for lokalmøller, kornbønder og håndverksbakeri. Bakgrunn for fagtreffet er Matkornpartnerskapet sitt mål om 90% norsk mel innen 2030.

        https://www.bklf.no/artikler/2023/fagtreff-for-lokalmoller-og-handverksbakerier Arrangementer
      • Forrige
      • Side 17 av 107
      • 1
      • ...
      • 16
      • 17
      • 18
      • ...
      • 107
      • Neste
      Logo

      Besøksadresse

      Middelthuns gate 27

      0368 Oslo

      Personvernerklæring

      Besøk nettbutikken

      In English

      Nettredaktør

      Gunnar Bakke

      • Facebook
      • X/Twitter
      • LinkedIn
      • Instagram
      • Youtube