-
Masterclass – Baker & Konditor Campus
Nest siste dag av Baker & Konditor Campus, var satt av til masterclass, en lagoppgave der campuselevene fikk testet seg skikkelig på både baking, kreativitet og lagarbeid.
-
40-årsmedalje til 3x Klausen
Under feiringen av Bakermester Klausens 80-årsjubileum ble det delt ut en spesiell og velfortjent heder: 40-årsmedaljen til Tor, Ben og Pål Klausen.
-
Siste frist for nominasjoner til Årets bakeri
Siste frist for å nominere din favoritt er 15. mai. Over 30 bakerier er nominert til årets kåring så langt. Kjenner du noen som fortjener prisen?
-
Waagans Bakeri AS søker konditor / konditorlærling
Bor du nær Tynset og er på jakt etter jobb? Waagans bakeri ser etter deg som er lidenskapelig opptatt av gode kaker og leverer kvalitet. Se stillingsutlysningen her.
-
Kjenner du noen som har vært 40 år i bransjen?
BKLF deler ut utmerkelser for å hedre personer som har gjort en solid innsats for bransjen og felleskapet. En av disse utmerkelsene er 40-årsmedaljen som deles ut årlig.
-
Fra stjernerestaurant i Frankrike til NM i konditorkunst
Daniel Bauer tok svennebrevet i Frankrike, hvor han også har jobbet i en stjernerestaurant. Nå vil han konkurrere om å bli Årets Konditor.
-
Lønnsoppgjøret 2025: dette trenger du å vite
NHO Mat og Drikke guider deg gjennom de ulike milepælene i årets mellomoppgjør. Meld deg på webinar 7. mars.
-
Klar for fastelavn?
Søndag 2. mars feirer vi fastelavn og som alle vet – ingen fastelavn uten fastelavnsboller! Her får du tidligere Nordisk mester i søtbakst, Erlend Voldens deilige oppskrift – med hele fire forskjellige fyll!
-
Fullt hus da ministeren åpnet Baker- og Konditorkonferansen
Det var fullsatt sal på Næringslivets hus i Oslo da landbruks- og matminister, Nils Kristen Sandtrøen, åpnet den 4. Baker- og Konditorkonferansen.
-
— Folk er vår viktigste, men knappeste ressurs
Mangel på arbeidskraft er den viktigste årsaken til det udekte kompetansebehovet, viser NHOs kompetansebarometer 2024.