Hopp til hovedinnhold
  1. NHO
    • Alle regionkontor
    • NHO Agder
    • NHO Arktis
    • NHO Innlandet
    • NHO Møre og Romsdal
    • NHO Nordland
    • NHO Rogaland
    • NHO Trøndelag
    • NHO Vestfold og Telemark
    • NHO Vestland
    • NHO Viken Oslo
    • Alle landsforeninger
    • Abelia
    • Finans Norge
    • Fornybar Norge
    • MBL
    • NBF
    • NHO Byggenæringen
    • NHO Elektro
    • NHO Geneo
    • NHO Logistikk og Transport
    • NHO Luftfart
    • NHO Mat og Drikke
    • NHO Reiseliv
    • NHO Service og Handel
    • NHO Sjøfart
    • NHO Transport
    • Norsk Industri
    • Offshore Norge
    • Sjømat Norge
Logo
  • Arbinn
  • Bli medlem

Hva leter du etter?

      Se alle treff
      • Arbinn
      • Bli medlem

      Våre tjenester

      • Næringspolitikk og myndighetskontakt
      • Håndverksbakeri (for forbruker)
      • Sertifisering av Håndverksbakeri (for bedrift)
      • Brødskala´n

      Kompetanse

      • Bli baker eller konditor
      • Baker & Konditor Opplæring
      • Søk læreplass

      Medlemskap

      • Medlemsfordeler
      • Kontingent
      • Søknadsskjema
      • Våre medlemmer

      Om oss

      • Kontakt oss

      Baker- og Konditorlandslaget

      Nyhetsbrev

      • Meld deg på

      Bransjekalender - hva skjer?

      Medlemsportal - logg inn

      1. NHO
        • Alle regionkontor
        • NHO Agder
        • NHO Arktis
        • NHO Innlandet
        • NHO Møre og Romsdal
        • NHO Nordland
        • NHO Rogaland
        • NHO Trøndelag
        • NHO Vestfold og Telemark
        • NHO Vestland
        • NHO Viken Oslo
        • Alle landsforeninger
        • Abelia
        • Finans Norge
        • Fornybar Norge
        • MBL
        • NBF
        • NHO Byggenæringen
        • NHO Elektro
        • NHO Geneo
        • NHO Logistikk og Transport
        • NHO Luftfart
        • NHO Mat og Drikke
        • NHO Reiseliv
        • NHO Service og Handel
        • NHO Sjøfart
        • NHO Transport
        • Norsk Industri
        • Offshore Norge
        • Sjømat Norge
      1. BKLF
      2. Søk
      1085 resultater:
      1. Masterclass – Baker & Konditor Campus

        Nest siste dag av Baker & Konditor Campus, var satt av til masterclass, en lagoppgave der campuselevene fikk testet seg skikkelig på både baking, kreativitet og lagarbeid.

        https://www.bklf.no/artikler/2025/masterclass--baker--konditor-campus Fagutdanning
      2. 40-årsmedalje til 3x Klausen

        Under feiringen av Bakermester Klausens 80-årsjubileum ble det delt ut en spesiell og velfortjent heder: 40-årsmedaljen til Tor, Ben og Pål Klausen.

        https://www.bklf.no/artikler/2025/40-arsmedalje-til-3x-klausen Nyhet , BKLF
      3. Siste frist for nominasjoner til Årets bakeri

        Siste frist for å nominere din favoritt er 15. mai. Over 30 bakerier er nominert til årets kåring så langt. Kjenner du noen som fortjener prisen?

        https://www.bklf.no/artikler/2025/hvem-bor-kares-til-arets-bakeri Nyhet
      4. Waagans Bakeri AS søker konditor / konditorlærling

        Bor du nær Tynset og er på jakt etter jobb? Waagans bakeri ser etter deg som er lidenskapelig opptatt av gode kaker og leverer kvalitet. Se stillingsutlysningen her.

        https://www.bklf.no/artikler/2025/waagans-bakeri-as-soker-konditor--konditorlarling Nyhet
      5. Kjenner du noen som har vært 40 år i bransjen?

        BKLF deler ut utmerkelser for å hedre personer som har gjort en solid innsats for bransjen og felleskapet. En av disse utmerkelsene er 40-årsmedaljen som deles ut årlig.

        https://www.bklf.no/artikler/2025/kjenner-du-noen-som-har-vart-40-ar-i-bransjen Nyhet
      6. Fra stjernerestaurant i Frankrike til NM i konditorkunst

        Daniel Bauer tok svennebrevet i Frankrike, hvor han også har jobbet i en stjernerestaurant. Nå vil han konkurrere om å bli Årets Konditor.

        https://www.bklf.no/artikler/2025/fra-stjernerestaurant-i-frankrike-til-nm-i-konditorkunst Arrangementer
      7. Lønnsoppgjøret 2025: dette trenger du å vite

        NHO Mat og Drikke guider deg gjennom de ulike milepælene i årets mellomoppgjør. Meld deg på webinar 7. mars.

        https://www.bklf.no/artikler/2025/lonnsoppgjoret-2025-dette-trenger-du-a-vite Nyhet , Arbeidsrett, Tall og fakta, Politikk og myndighetskontakt
      8. Klar for fastelavn?

        Søndag 2. mars feirer vi fastelavn og som alle vet – ingen fastelavn uten fastelavnsboller! Her får du tidligere Nordisk mester i søtbakst, Erlend Voldens deilige oppskrift – med hele fire forskjellige fyll!

        https://www.bklf.no/artikler/2025/klar-for-fastelavn Nyhet , Inspirasjon
      9. Fullt hus da ministeren åpnet Baker- og Konditorkonferansen

        Det var fullsatt sal på Næringslivets hus i Oslo da landbruks- og matminister, Nils Kristen Sandtrøen, åpnet den 4. Baker- og Konditorkonferansen.

        https://www.bklf.no/artikler/2025/fullt-hus-da-ministeren-apnet-baker--og-konditorkonferansen Nyhet
      10. — Folk er vår viktigste, men knappeste ressurs

        Mangel på arbeidskraft er den viktigste årsaken til det udekte kompetansebehovet, viser NHOs kompetansebarometer 2024.

        https://www.bklf.no/artikler/2025/seks-av-ti-bedrifter-har-et-udekket-kompetansebehov Nyhet , Politikk og myndighetskontakt
      • Side 1 av 109
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5
      • ...
      • 109
      • Neste
      Logo

      Besøksadresse

      Middelthuns gate 27

      0368 Oslo

      Personvernerklæring

      Besøk nettbutikken

      In English

      Nettredaktør

      Gunnar Bakke

      • Facebook
      • X/Twitter
      • LinkedIn
      • Instagram
      • Youtube