Hopp til hovedinnhold
  1. NHO
    • Alle regionkontor
    • NHO Agder
    • NHO Arktis
    • NHO Innlandet
    • NHO Møre og Romsdal
    • NHO Nordland
    • NHO Rogaland
    • NHO Trøndelag
    • NHO Vestfold og Telemark
    • NHO Vestland
    • NHO Viken Oslo
    • Alle landsforeninger
    • Abelia
    • Finans Norge
    • Fornybar Norge
    • MBL
    • NBF
    • NHO Byggenæringen
    • NHO Elektro
    • NHO Geneo
    • NHO Logistikk og Transport
    • NHO Luftfart
    • NHO Mat og Drikke
    • NHO Reiseliv
    • NHO Service og Handel
    • NHO Sjøfart
    • NHO Transport
    • Norsk Industri
    • Offshore Norge
    • Sjømat Norge
Logo
  • Arbinn
  • Bli medlem

Hva leter du etter?

      Se alle treff
      • Arbinn
      • Bli medlem

      Våre tjenester

      • Næringspolitikk og myndighetskontakt
      • Håndverksbakeri (for forbruker)
      • Sertifisering av Håndverksbakeri (for bedrift)
      • Brødskala´n

      Kompetanse

      • Bli baker eller konditor
      • Baker & Konditor Opplæring
      • Søk læreplass

      Medlemskap

      • Medlemsfordeler
      • Kontingent
      • Søknadsskjema
      • Våre medlemmer

      Om oss

      • Kontakt oss

      Baker- og Konditorlandslaget

      Nyhetsbrev

      • Meld deg på

      Bransjekalender - hva skjer?

      Medlemsportal - logg inn

      1. NHO
        • Alle regionkontor
        • NHO Agder
        • NHO Arktis
        • NHO Innlandet
        • NHO Møre og Romsdal
        • NHO Nordland
        • NHO Rogaland
        • NHO Trøndelag
        • NHO Vestfold og Telemark
        • NHO Vestland
        • NHO Viken Oslo
        • Alle landsforeninger
        • Abelia
        • Finans Norge
        • Fornybar Norge
        • MBL
        • NBF
        • NHO Byggenæringen
        • NHO Elektro
        • NHO Geneo
        • NHO Logistikk og Transport
        • NHO Luftfart
        • NHO Mat og Drikke
        • NHO Reiseliv
        • NHO Service og Handel
        • NHO Sjøfart
        • NHO Transport
        • Norsk Industri
        • Offshore Norge
        • Sjømat Norge
      1. BKLF
      2. Søk
      1058 resultater:
      1. Lokalbedrifter kan redde skoletilbud

        Fylkeskommunenes økonomi er presset og gir kutt i utdanningstilbud over hele landet. Også matindustrien rammes. NHO Mat og drikke oppfordrer lokale bedrifter til å engasjere seg! — Det nytter å kjempe!

        https://www.bklf.no/artikler/2024/lokalbedrifter-kan-redde-skoletilbud Nyhet
      2. Rogalandsmesterskapet 2025 - for unge bakere og konditorer

        Stavanger og Omegn baker og konditorlaug inviterer til Rogalandsmesterskap i baker-og konditorfagene for tiende gang! Konkurransen går av stabelen 1. februar 2025. Interesserte inviteres nå til informasjonsmøte 16. oktober.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/rogalandsmesterskapet-2025-for-unge-bakere-og-konditorer-stavanger Nyhet
      3. Bla deg gjennom 125 års bransjehistorie

        Via vår medlemsportal får du nå tilgang til et digitalt arkiv med  tidligere utgitte fagblader. — Dette gir medlemmer av bransjeforeningen en unik tilgang til et historisk arkiv på Baker- og konditorbransjens utvikling gjennom 125 år, sier direktør Gunnar Bakke.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/125-ars-historie Nyhet
      4. Ønsker mer forutsigbarhet

        NHO Mat og Drikkes kvartalsrapport for 2.kvartal 2024 er klar og viser en svak nedgang fra forrige kvartal. 
Medlemsbedriftene uttrykker frustrasjon over lite forutsigbare rammebetingelser.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/onsker-mer-forutsigbarhet Nyhet
      5. Endelig i gang med høyere utdanning i baker- og konditorfaget

        Studentene på det nye fagskolestudiet, Spesialisering i baker- og konditorfaget, fikk sitt første møte med sine medstudenter da den første samlingen ble holdt mandag, tirsdag og onsdag denne uken.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/endelig-i-gang-med-hoyere-utdanning-i-baker--og-konditorfaget Fagutdanning
      6. Den nye presidenten ser lyst på fremtiden

        Generalforsamlingen i Baker- og Konditorbransjens Landsforening har valgt Carl Fredrik Samson til sin nye president. Den nye presidenten har en visjon om å få bakeriene til å stå enda mer sammen for å møte utfordringene bransjen står ovenfor.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/den-nye-presidenten-ser-lyst-pa-fremtiden BKLF
      7. Viktoria tok Swiss Grand Diploma - tilfeldig at det ble konditorfaget

        Viktoria Støtvig Dobbinga mottok BKLFs utdannings-stipend i 2023. Stipendet skulle dekke deler av kostnadene da hun tok Swiss Grand Diploma i Pastry and Chocolate Art ved Culinary Arts Academy i Sveits. I dag jobber Viktoria hos Craig Alibone Pâtisserie & Champagneria, der hun blant annet lager lekre franske kaker.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/viktoria-tok-swiss-grand-diploma---tilfeldig-at-det-ble-konditorfaget Fagutdanning
      8. Brage gjorde svenneprøven vegansk

        Mange lærlinger går opp til svenneprøven i disse dager, og denne uken var Brage Sundal Widerøe en av de som skulle vise at han var et svennebrev verdig. Etter to år i bakerlære hos Håndverksbakeriet i Vestby, gjennomførte han en svenneprøve som var noe utenom det vanlige.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/brage-gjorde-svenneproven-vegansk Fagutdanning
      9. Bakeriet mot alle odds: Vi fulgte drømmen vår!

        - Det var knapt noen som trodde at det gikk an å drive et bakeri midt i ingenmannsland. Vi fryktet at vi ville ende opp her helt alene med baksten vår. Men så bare eksploderte det, smiler Valery Hofmann og Georg Knutsen på Brød&Sånt i Malvik.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/brodsant Baker og Konditor
      10. Mange søkere til Spesialisering baker- og konditorfaget

        Det nye fagskolestudiet, Spesialisering baker- og konditorfaget, har tydeligvis vært etterlengtet. Søknadsfristen for landets første høyere yrkesfaglige utdanning for baker- og konditorsvenner gikk ut 15. april, og det er gledelig at så mange bakere og konditorer har søkt om plass.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/mange-sokere-til-spesialisering-baker--og-konditorfaget Fagutdanning
      • Forrige
      • Side 2 av 106
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5
      • ...
      • 106
      • Neste
      Logo

      Besøksadresse

      Middelthuns gate 27

      0368 Oslo

      Personvernerklæring

      Besøk nettbutikken

      In English

      Nettredaktør

      Gunnar Bakke

      • Facebook
      • X/Twitter
      • LinkedIn
      • Instagram
      • Youtube