Webinar: Rekruttering i Baker- og Konditorbransjen
Rekruttering og læreplasser er tema på årets første frokostwebinar 16. januar. Logg deg inn i medlemsportalen for å få tilgang til Teams-lenken.
Våre nyhetsbrev gir deg innblikk i hva som rører seg innen baker- og konditorfaget akkurat nå. Du får tips om aktuelle arrangementer, innsyn i aktuelle næringspolitiske prosesser, og ikke minst muligheten til å bli kjent med de flotte menneskene som jobber i og for bransjen.
Rekruttering og læreplasser er tema på årets første frokostwebinar 16. januar. Logg deg inn i medlemsportalen for å få tilgang til Teams-lenken.
1. februar inviterer NKB Svenneklubben alle sine medlemmer til bakerisafari i Stavanger. Vi skal besøke noen av Stavangers mest spennende steder og vi skal se unge talenter konkurrere i Rogalandsmesterskapet. Dagen avsluttes med festmiddag sammen med andre fra bransjen.
Velkommen til #Merav-seminar på Umami Arena 19. mars. Nå er programmet klart!
Han er en av landets mest premierte konditorer, og har bygget opp og solgt utallige serveringssteder de siste 25 årene. I februar kommer Lars Lian til Baker- og Konditorkonferansen for å dele sine erfaringer som konseptutvikler.
Programmet for Cerealfagdagen 12. mars er klart! Velkommen til en dag med faglig påfyll, praktiske tips og erfaringsutveksling. Les mer og meld deg på!