I rute til Nordic Bakery Cup
Om mindre enn to måneder er det klart for Nordic Bakery Cup. Siden januar har det Norske bakerlandslaget trent målrettet mot turneringen, hvor fire av de fem nordiske landene deltar.
Våre nyhetsbrev gir deg innblikk i hva som rører seg innen baker- og konditorfaget akkurat nå. Du får tips om aktuelle arrangementer, innsyn i aktuelle næringspolitiske prosesser, og ikke minst muligheten til å bli kjent med de flotte menneskene som jobber i og for bransjen.
Om mindre enn to måneder er det klart for Nordic Bakery Cup. Siden januar har det Norske bakerlandslaget trent målrettet mot turneringen, hvor fire av de fem nordiske landene deltar.
Nest siste dag av Baker & Konditor Campus, var satt av til masterclass, en lagoppgave der campuselevene fikk testet seg skikkelig på både baking, kreativitet og lagarbeid.
Her får du hilse på de fire konditor-rekruttene: Hanne, Mari, Signe Kristine og Andrea. Som rekrutt på landslaget får du mulighet til å jobbe med og lære av de flinkeste i landet.
Her får du hilse på de tre bakerrekruttene: Olve, Oscar og Thea. Som rekrutt på landslaget får du mulighet til å jobbe med og lære av de flinkeste i landet.
Fra juni 2025 anbefaler Helsedirektoratet at alt husholdningssalt og alt salt som blir brukt i brød og andre ikke-søte bakervarer tilsettes 20 µg jod per gram salt. Produsenter oppfordres også til å tilsette jod til vegetabilske alternativer til melk.