Artikkelarkiv

Vis filtrering

299 resultater

Type artikkel
Velg område
299 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Ny svenn i bransjen

  14. mai gikk Hassan Janaqow opp til svenneprøven i bakerfaget. Han besto etter å ha gjennomført en flott svenneprøve. Nå gleder han seg til å få mer erfaring.

 2. Tangen VGS søker faglærer

  Agder fylkeskommune har utlyst en 100 % undervisningsstilling i baker- og konditorfaget ved Tangen VGS. Søknadsfrist 22.5.

 3. Drømmer om sitt eget lille sted

  Trude Beate Brendehaug er utnevnt til bransjeambassadør for den norske baker- og konditorbransjen. Hun er utdannet både baker og konditor, og gjennom sine syv år på Baker- og Konditorlandslaget har Trude Beate vunnet medalje i tre internasjonale mesterskap! Nå er bronsevinneren fra Coupe du Monde de la Boulangerie i tenkeboksen.

 4. Generalforsamling med fagseminar

  Velkommen til generalforsamling i Baker- og Konditorbransjens Landsforening! Etter generalforsamlingen blir det fagseminar, som også er åpent for ikke-medlemmer.

 5. Sparer strøm etter energikartlegging

  Da strømprisene skjøt i været i 2021, ble bakerbransjen hardt rammet. En energikrevende produksjon førte til at mange bakerier fikk så høye strømregninger at de slet med å få det til å gå rundt. Bakermester Klausen på Krokstadelva har nå funnet en løsning for å redusere energiforbruket i bakeriet.

 6. Beredskap: Matsikkerhet i krisetid

  Det er en kritisk samfunnsfunksjon å sikre at befolkningen har tilgang til normale matvarer i en krisesituasjon. Det krever høy nasjonal produksjon også i fredstid, skriver NHO Mat og Drikke i et nytt posisjonsnotat om beredskap.