Artikkelarkiv

Vis filtrering

214 resultater

Type artikkel
Velg område
214 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Konditorkunstneren

  På kjøleskapsdøra hjemme hos Sverre Sætre har kona hengt opp en lapp. Der står det: «Ta det med ro, du har ikke kontroll uansett.» Det er ikke helt sant. For én ting har Sverre full kontroll på: konditorkunsten sin.

 2. Mange utmerkelser på jubileumsfesten

  Lørdag 9. september var nesten 200 personer fra bransjen samlet på Grand Hotel i Oslo. Anledningen var 125-årsjubileet til Baker- og Konditorbransjens Landsforening. Jubilanten skulle feires og mange personer fra bransjen skulle hedres.

 3. Storslått feiring av 125-årsjubilanten

  Det ble en storslått feiring da BKLF lørdag 9. september markerte sitt 125-årsjubileum. Det var duket for festmiddag på Grand Hotel i Oslo, og i underkant av tohundre personer fra bransjen møtte opp i finstasen, klare for å feire jubilanten.

 4. Nykommer ble Årets Bakeri 2023

  Det var Lillehammer Bakeri som ble vurdert av juryen som den aller beste av de tre finalistene i Årets Bakeri 2023, og dermed kåret til vinner i den mest prestisjefylte kåringen i baker- og konditorbransjen i Norge.

 5. Håper på medalje i VM

  I oktober er det endelig klart for UIBC Cup igjen, og det norske konditorlandslaget skal være med å konkurrere i VM for første gang. De har fortsatt til gode å vinne en internasjonal medalje, og er virkelig tente på å få det til denne gangen.

 6. Kafé Solros - finalisten med eget småbruk

  Kafé Solros er en av tre finalister til Årets Bakeri 2023. Bakeriet åpnet i mai 2019, da pandemien herjet som verst. De har likevel etablert seg som ett av Bergens mest populære spisesteder. Gründerne slår et slag for småskalaproduksjon og rene råvarer.