Hopp til hovedinnhold
  1. NHO
    • Alle regionkontor
    • NHO Agder
    • NHO Arktis
    • NHO Innlandet
    • NHO Møre og Romsdal
    • NHO Nordland
    • NHO Rogaland
    • NHO Trøndelag
    • NHO Vestfold og Telemark
    • NHO Vestland
    • NHO Viken Oslo
    • Alle landsforeninger
    • Abelia
    • Finans Norge
    • Fornybar Norge
    • MBL
    • NBF
    • NHO Byggenæringen
    • NHO Elektro
    • NHO Geneo
    • NHO Logistikk og Transport
    • NHO Luftfart
    • NHO Mat og Drikke
    • NHO Reiseliv
    • NHO Service og Handel
    • NHO Sjøfart
    • NHO Transport
    • Norsk Industri
    • Offshore Norge
    • Sjømat Norge
Logo
  • Arbinn
  • Bli medlem

Hva leter du etter?

      Se alle treff
      • Arbinn
      • Bli medlem

      Våre tjenester

      • Næringspolitikk og myndighetskontakt
      • Håndverksbakeri (for forbruker)
      • Sertifisering av Håndverksbakeri (for bedrift)
      • Brødskala´n

      Kompetanse

      • Bli baker eller konditor
      • Baker & Konditor Opplæring
      • Søk læreplass

      Medlemskap

      • Medlemsfordeler
      • Kontingent
      • Søknadsskjema
      • Våre medlemmer

      Om oss

      • Kontakt oss

      Baker- og Konditorlandslaget

      Nyhetsbrev

      • Meld deg på

      Bransjekalender - hva skjer?

      Medlemsportal - logg inn

      1. NHO
        • Alle regionkontor
        • NHO Agder
        • NHO Arktis
        • NHO Innlandet
        • NHO Møre og Romsdal
        • NHO Nordland
        • NHO Rogaland
        • NHO Trøndelag
        • NHO Vestfold og Telemark
        • NHO Vestland
        • NHO Viken Oslo
        • Alle landsforeninger
        • Abelia
        • Finans Norge
        • Fornybar Norge
        • MBL
        • NBF
        • NHO Byggenæringen
        • NHO Elektro
        • NHO Geneo
        • NHO Logistikk og Transport
        • NHO Luftfart
        • NHO Mat og Drikke
        • NHO Reiseliv
        • NHO Service og Handel
        • NHO Sjøfart
        • NHO Transport
        • Norsk Industri
        • Offshore Norge
        • Sjømat Norge
      1. BKLF
      2. Søk
      1062 resultater:
      1. Henrik Falkensten er norgesmester i konditorkunst

        NM i konditorkunst 2023 ble avholdt på Umami Arena torsdag 16. februar. Det var en dramatisk innspurt før dommerne kunne konstatere at det var Henrik Falkensten som hadde sanket flest poeng og dermed fikk tittelen Årets Konditor 2023.

        https://www.bklf.no/artikler/2023/henrik-falkensten-er-norgesmester-i-konditorkunst
      2. Kjenner du noen som har vært 40 år i bransjen?

        Hvert år deler BKLF ut utmerkelser for å hedre personer som har gjort en solid innsats for bransjen og felleskapet. En av utmerkelsene er 40-årsmedaljen.

        https://www.bklf.no/artikler/2023/40-arsmedaljen
      3. Beredskap – hva er nå det?

        Blogger Anders Nordstad, er bekymret for norsk selvforsyning av mat, og er redd for at det norske matsystemet skal gå til grunne. Her kan du lese hva han sier om norsk korn og viktigheten av bakefaglig kompetanse når det kommer til beredskap.

        https://www.bklf.no/artikler/2023/beredskap--hva-er-na-det Baker og Konditor
      4. Finalistene til Årets Bakeri 2023 er klare

        "Årets Bakeri" har etter fem år etablert seg som den mest prestisjefylte kåringen i baker- og konditorbransjen. Kåringen skal være med på å øke bevisstheten om alle de elementer som til sammen utgjør en vellykket bedrift, å fremheve og presentere gode bedrifter, samt å styrke samholdet i bransjen.

        https://www.bklf.no/artikler/2023/finalistene-til-arets-bakeri-2023-er-klare Nyhet
      5. Kates kakeeventyr

        Konditormester Kate Kippersund svevde verden rundt som flyvertinne i SAS da hun startet sitt kakeeventyr. Hun har ikke helt landet ennå.

        https://www.bklf.no/artikler/2023/Kates_kakeeventyr Baker og Konditor
      6. Kafé Solros - finalisten med eget småbruk

        Kafé Solros er en av tre finalister til Årets Bakeri 2023. Bakeriet åpnet i mai 2019, da pandemien herjet som verst. De har likevel etablert seg som ett av Bergens mest populære spisesteder. Gründerne slår et slag for småskalaproduksjon og rene råvarer.

        https://www.bklf.no/artikler/2023/solros Inspirasjon
      7. Håper på medalje i VM

        I oktober er det endelig klart for UIBC Cup igjen, og det norske konditorlandslaget skal være med å konkurrere i VM for første gang. De har fortsatt til gode å vinne en internasjonal medalje, og er virkelig tente på å få det til denne gangen.

        https://www.bklf.no/artikler/2023/haper-pa-medalje-i-vm Baker- og konditorlandslaget
      8. VM i konditorkunst er i gang

        Det var ikke bare god stemning da VM i konditorkunst startet på iba-messen kl. 17.40 i ettermiddag, førti minutter etter skjema. De fire deltagerlandene hadde alle tolket reglene på samme måte, og det var ikke i tråd med det dommerne hadde ment.

        https://www.bklf.no/artikler/2023/vm-i-konditorkunst-er-i-gang Baker- og konditorlandslaget
      9. NM i konditorkunst på Umami Arena i 2025

        Baker- og Konditorbransjens Landsforening (BKLF) er arrangør av NM i konditorkunst / Årets konditor, og direktør Gunnar Bakke kan nå meddele at både deltakere og besøkende kan glede seg til konkurransen som vil foregå på Umami Arena den 20. mars i 2025.

        https://www.bklf.no/artikler/2023/nm-i-konditorkunst-pa-umami-arena-i-2025 Arrangementer
      10. Feir Fullkornsdagen med et klimavennlig brød!

        21. januar feirer vi Fullkornsdagen. Fullkorn er en av matvarene helsemyndighetene vil at vi skal spise #merav, og det er mange gode grunner til å gjøre nettopp dette. Fullkorn kan forebygge alvorlige sykdommer og hjelpe oss å holde vekten, men visste du at et fullkornsbrød også er en av de mest klimavennlige matvarene du kan spise?

        https://www.bklf.no/artikler/2022/feir-fullkornsdagen-med-et-klimavennlig-brod
      • Forrige
      • Side 56 av 107
      • 1
      • ...
      • 55
      • 56
      • 57
      • ...
      • 107
      • Neste
      Logo

      Besøksadresse

      Middelthuns gate 27

      0368 Oslo

      Personvernerklæring

      Besøk nettbutikken

      In English

      Nettredaktør

      Gunnar Bakke

      • Facebook
      • X/Twitter
      • LinkedIn
      • Instagram
      • Youtube