Hopp til hovedinnhold
  1. NHO
    • Alle regionkontor
    • NHO Agder
    • NHO Arktis
    • NHO Innlandet
    • NHO Møre og Romsdal
    • NHO Nordland
    • NHO Rogaland
    • NHO Trøndelag
    • NHO Vestfold og Telemark
    • NHO Vestland
    • NHO Viken Oslo
    • Alle landsforeninger
    • Abelia
    • Finans Norge
    • Fornybar Norge
    • MBL
    • NBF
    • NHO Byggenæringen
    • NHO Elektro
    • NHO Geneo
    • NHO Logistikk og Transport
    • NHO Luftfart
    • NHO Mat og Drikke
    • NHO Reiseliv
    • NHO Service og Handel
    • NHO Sjøfart
    • NHO Transport
    • Norsk Industri
    • Offshore Norge
    • Sjømat Norge
Logo
  • Arbinn
  • Bli medlem

Hva leter du etter?

      Se alle treff
      • Arbinn
      • Bli medlem

      Våre tjenester

      • Næringspolitikk og myndighetskontakt
      • Håndverksbakeri (for forbruker)
      • Sertifisering av Håndverksbakeri (for bedrift)
      • Brødskala´n

      Kompetanse

      • Bli baker eller konditor
      • Baker & Konditor Opplæring
      • Søk læreplass

      Medlemskap

      • Medlemsfordeler
      • Kontingent
      • Søknadsskjema
      • Våre medlemmer

      Om oss

      • Kontakt oss

      Baker- og Konditorlandslaget

      Nyhetsbrev

      • Meld deg på

      Bransjekalender - hva skjer?

      Medlemsportal - logg inn

      1. NHO
        • Alle regionkontor
        • NHO Agder
        • NHO Arktis
        • NHO Innlandet
        • NHO Møre og Romsdal
        • NHO Nordland
        • NHO Rogaland
        • NHO Trøndelag
        • NHO Vestfold og Telemark
        • NHO Vestland
        • NHO Viken Oslo
        • Alle landsforeninger
        • Abelia
        • Finans Norge
        • Fornybar Norge
        • MBL
        • NBF
        • NHO Byggenæringen
        • NHO Elektro
        • NHO Geneo
        • NHO Logistikk og Transport
        • NHO Luftfart
        • NHO Mat og Drikke
        • NHO Reiseliv
        • NHO Service og Handel
        • NHO Sjøfart
        • NHO Transport
        • Norsk Industri
        • Offshore Norge
        • Sjømat Norge
      1. BKLF
      2. Søk
      1062 resultater:
      1. #MerAv-webinar 25. april

        Hovedtema for webinaret blir lansering av en ny #MerAv-konkurranse. Vi skal også få ny innsikt om ungdom og sunt kosthold.

        https://www.bklf.no/artikler/2022/merav-webinar-2022
      2. Verdens brøddag 16.oktober

        16. oktober er verdens brøddag. Dette er en dag som skal skape oppmerksomhet rundt behovet for å skaffe tilstrekkelig og næringsrik mat til alle. Bli med å feire en av verdens viktigste og mest bærekraftige matvare!

        https://www.bklf.no/artikler/2022/verdens-broddag
      3. Ny kontingentmodell vedtatt på årets generalforsamling

        BKLF avholdt sin generalforsamling den 31.mai 2022. På årets generalforsamling ble det enstemmig vedtatt en ny kontingentmodell for bedriftsmedlemmer.

        https://www.bklf.no/artikler/2022/ny-kontingentmodell-vedtatt-pa-arets-generalforsamling
      4. Fagskoletilbud for bakere og konditorer blir nå del av bransjeprogrammet

        BKLF har den siste tiden jobbet med å etablere et fagskoletilbud for svenner i baker- og konditorfaget. Nå har det lykkes å få dette inn som en del av bransjeprogrammet for mat og drikkevareindustrien, og fagskoler kan nå søke midler om å utvikle og etablere en videreutdanning for baker- og konditorsvenner.

        https://www.bklf.no/artikler/2022/fagskoletilbud-for-bakere-og-konditorer-blir-na-del-av-bransjeprogrammet
      5. Svenneklubben på Bergensk "bakerisafari"

        I helgen arrangerte Norges Konditor- og Bakersvenner (NKB) en sosial og innholdsrik "bakerisafari" i Bergen.

        https://www.bklf.no/artikler/2022/svenneklubben-pa-bergensk-bakerisafari
      6. André Løvaas ny leder i Svennelauget

        Før påske hadde Norges konditor- og bakersvenner (NKB) medlemsmøte der det blant annet ble valgt ny leder.

        https://www.bklf.no/artikler/2021/andre-lovaas-valgt-til-ny-leder-i-svennelauget
      7. God påske

        Denne påsken blir ikke slik vi er vant med. Vi kan dra på hytta, men helst ikke. Vi skal ikke omgås andre eller gå ut og kose oss. Ifølge Opinion, vil 60 prosent av nordmenn i år tilbringe påsken i eget hjem. Mange vil da lage en ekstra hyggelig påske hjemme hos seg selv.

        https://www.bklf.no/artikler/2021/god-paske
      8. Gratis bransjekurs for mat og drikkevareindustrien - HMS kurs

        Regjeringen har etablert treparts bransjeprogram for kompetanseutvikling der staten og partene i arbeidslivet samarbeider om å øke deltakelsen i kompetanseutvikling innenfor utvalgte bransjer.

        https://www.bklf.no/artikler/2021/gratis-bransjekurs
      9. Stortinget skrotet forslaget om fagopplæring i skolen

        Før påske la regjeringen frem sitt forslag til en fullføringsreform i videregående skole. Ett av forslagene var at elever som ikke får læreplass, skal få et "likeverdig to-årig løp" i videregående skole, kalt "fagbrev som elev".

        https://www.bklf.no/artikler/2021/fagopplaring-i-skolen
      10. Slik blir de nye læreplanforskrifter for Vg3 Baker og konditor

        Den 16. juni 2021 fastsatte utdanningsdirektørene de nye læreplanene for Vg3 Baker og konditor, som skal gjelde fra høsten 2022. Leder for Faglig råd restaurant- og matfag, Gunnar Bakke, fikk overvære høytideligheten.

        https://www.bklf.no/artikler/2021/slik-blir-de-nye-lareplanforskrifter-for-vg3-baker-og-vg3-konditor
      • Forrige
      • Side 57 av 107
      • 1
      • ...
      • 56
      • 57
      • 58
      • ...
      • 107
      • Neste
      Logo

      Besøksadresse

      Middelthuns gate 27

      0368 Oslo

      Personvernerklæring

      Besøk nettbutikken

      In English

      Nettredaktør

      Gunnar Bakke

      • Facebook
      • X/Twitter
      • LinkedIn
      • Instagram
      • Youtube