-
Bli medlem i Norges eneste SMB organisasjon for Bakeri og konditori
BKLF er Norges eneste landsdekkende medlemsorganisasjon for bakere og konditorer. Les mer om medlemskap i BKLF for små og mellomstore bakeri og konditori. Foreningen er også åpen for enkeltpersoner med svennebrev i baker- og konditorfaget.
-
Har du besøkt vår nettbutikk?
BKLF har etablert egen nettbutikk med salg av spennende og nyttig utstyr for interesserte bakere og konditorer.
-
Cerealfagdagen 2020
Bærekraftig matproduksjon er høyt oppe på agendaen og byr på muligheter for bakerbransjen. Årets tema er Innovativt, sunt og bærekraftig og Cerealfagdagen 26. mars er en viktig møteplass for kornbønder, møller og bakere.
-
Informasjonsmateriell rundt merking av mat lansert
Alle ferdigpakkede matvarer skal være merket med visse obligatoriske opplysninger. Mattilsynet har nå ferdigstilt informasjonsmateriellet «Kort om merking av matvarer, med sjekkliste». Det gjør det lettere for forbrukerne å sammenligne matvarer og ta velbegrunnede valg.
-
Gull til Norge i Nordic Bakery cup!
Norge vant Nordic Bakery cup under Matstreif på Rådhusplassen 7. september.
-
Bli kjent med Roxman Bakeri og Konditori
På forsommeren i fjor, flyttet Roxman Bakeri og Konditori fra Sirevåg sentrum til det nybygde bakeriet langs Nordsjøveien. Selv om avstanden kun er på ca. 600 meter, resulterte flyttingen i tidenes omsetning for det 67 år gamle familiebakeriet.
-
Bli kjent med Naturbakst
På håndverksbakeriet Naturbakst i Haugesund, deler eierne raust både av bakervarer og tid. Å være til stede for kunden og lokalsamfunnet er viktig for de engasjerte og omsorgsfulle innehaverne Karianne Hauge Aksland og Svein Arne Aksland.
-
Bli kjent med Edgars
I 1906 åpnet Lalands bakeri i Mandal. Siden den gang har bakeriet skiftet både navn og eiere flere ganger, men en ting har aldri forandret seg; bakeriet har i over hundre år forsynt både sørlendinger og turister med velsmakende kvalitetshåndverk.
-
Bli kjent med Ryfylke bakeri & konditori
Som nyutdannet konditormester og fullstendig "fag-nerd", hadde Gunvor Fiskå lyst å bestemme selv hvilke kaker hun skulle lage. I 1994, etter at hun var ferdig med mesterprøven, startet hun derfor Ryfylke bakeri & konditori.
-
Bli kjent med Grim Bakeri og Konditori
Det familiedrevne håndverksbakeriet, Grim Bakeri og Konditori, har funnet oppskriften på suksess. Siden 1998 har Roy og Lillian Kristiansen drevet bakeriet som nå har fire utsalg i og rundt Kristiansand, og de ser lyst på fremtiden.