-
Xiao Juan Peng
Xiao Juan Peng er utøver på konditorlandslaget 2022. Hun jobber til daglig hos Naustdal Dampbakeri AS.
-
Rikke Sandanger Rosnes
Rikke Sandanger Rosnes er utøver på bakerlandslaget 2022. Til daglig jobber hun hos Stavanger Conditori AS.
-
Webinar: Rekruttering i Baker og Konditorbransjen
Hvordan kan din lærebedrift tiltrekke seg de beste kandidatene? Hvordan kan samarbeidet mellom skole- lærebedrift og opplæringskontor bli enda bedre. Vi informerer om ulike rekrutteringstiltak i regi av Baker & Konditor Opplæring.
-
NM i konditorkunst 2023
Nå er det åpent for påmelding til NM i konditorkunst 2023. Sist gang "Årets konditor" ble kåret var i 2017, og det var tidligere landslagsutøver, Tonje Holtungen, som da stakk av med seieren. I neste års konkurranse, som finner sted på messen "Umami", er Tonje med i dommerpanelet.
-
Cerealfagdagen digital 2022 - Innovativt, sunt og bærekraftig
Er du interessert i å høre mer om bakervarer med sunne og attraktive ingredienser som for eksempel grønnsaker eller alger? På den digitale Cerealfagdagen 2022 får du møte både forskere og fagfolk som kan fortelle om dette.
-
Medlemstur til Bergen med Svenneklubben
9. - 11. september blir det Medlemstur med Svenneklubben til Bergen. Vi skal besøke flere av de mest kjente bakeriene i "Vestlandshovedstaden".
-
Generalforsamling 2021 - Baker- og Konditorbransjens Landsforening
17. juni avholder Baker- og Konditorbransjens Landsforening sin generalforsamling. På grunn av pandemien blir det i år som i fjor et digitalt møte. Alle medlemmer er velkomne til å delta, men husk å meld dere på!
-
Landskonferansen for Restaurant- og matfag 2021
Landets største konferanse for deg med interesse for kompetanse og rekruttering til mat- og måltidsfagene
-
Kurs i brødbaking med norsk mel
I dette kurset lærer deltakerne baketeknikker, surdeig og brødoppslag. Kurset er beregnet for elever, lærlinger og svenner.