Hopp til hovedinnhold
  1. NHO
    • Alle regionkontor
    • NHO Agder
    • NHO Arktis
    • NHO Innlandet
    • NHO Møre og Romsdal
    • NHO Nordland
    • NHO Rogaland
    • NHO Trøndelag
    • NHO Vestfold og Telemark
    • NHO Vestland
    • NHO Viken Oslo
    • Alle landsforeninger
    • Abelia
    • Finans Norge
    • Fornybar Norge
    • MBL
    • NBF
    • NHO Byggenæringen
    • NHO Elektro
    • NHO Geneo
    • NHO Logistikk og Transport
    • NHO Luftfart
    • NHO Mat og Drikke
    • NHO Reiseliv
    • NHO Service og Handel
    • NHO Sjøfart
    • NHO Transport
    • Norsk Industri
    • Offshore Norge
    • Sjømat Norge
Logo
  • Arbinn
  • Bli medlem

Hva leter du etter?

      Se alle treff
      • Arbinn
      • Bli medlem

      Våre tjenester

      • Næringspolitikk og myndighetskontakt
      • Håndverksbakeri (for forbruker)
      • Sertifisering av Håndverksbakeri (for bedrift)
      • Brødskala´n

      Kompetanse

      • Bli baker eller konditor
      • Baker & Konditor Opplæring
      • Søk læreplass

      Medlemskap

      • Medlemsfordeler
      • Kontingent
      • Søknadsskjema
      • Våre medlemmer

      Om oss

      • Kontakt oss

      Baker- og Konditorlandslaget

      Nyhetsbrev

      • Meld deg på

      Bransjekalender - hva skjer?

      Medlemsportal - logg inn

      1. NHO
        • Alle regionkontor
        • NHO Agder
        • NHO Arktis
        • NHO Innlandet
        • NHO Møre og Romsdal
        • NHO Nordland
        • NHO Rogaland
        • NHO Trøndelag
        • NHO Vestfold og Telemark
        • NHO Vestland
        • NHO Viken Oslo
        • Alle landsforeninger
        • Abelia
        • Finans Norge
        • Fornybar Norge
        • MBL
        • NBF
        • NHO Byggenæringen
        • NHO Elektro
        • NHO Geneo
        • NHO Logistikk og Transport
        • NHO Luftfart
        • NHO Mat og Drikke
        • NHO Reiseliv
        • NHO Service og Handel
        • NHO Sjøfart
        • NHO Transport
        • Norsk Industri
        • Offshore Norge
        • Sjømat Norge
      1. BKLF
      2. Søk
      1082 resultater:
      1. Tertebunn

        Har du en god oppskrift på mørdeig kan du bruke den til det uendelige. Vi kan nevne i fleng: linser, fyrstekake, mazariner, sitronterte – men nå en oppskrift på terte. Det er et sprøtt bakverk som kan fylles med de deiligste ting! Et virkelig godt utgangspunkt for mange fristelser.

        https://www.bklf.no/vi-elsker-deig/tertebunn Andre artikler , Småbakst, Kaker
      2. Kongekake

        https://www.bklf.no/vi-elsker-deig/kongekake Andre artikler , Kaker
      3. Gulrotloff og -focaccia

        https://www.bklf.no/vi-elsker-deig/gulrotloff-og--focaccia Andre artikler , Brød
      4. Ostekake

        Ostekake med en litt ny vri.

        https://www.bklf.no/vi-elsker-deig/ostekake Andre artikler , Kaker
      5. Sommerlig sjokoladekake

        Dette er en oppskrift på en sommerlig sjokoladekake. Frisk og fin med bær på toppen. Bruk gjerne selvplukkede jordbær eller andre bær du har.

        https://www.bklf.no/vi-elsker-deig/sommerlig-sjokoladekake Andre artikler , Kaker
      6. Creme Brulee

        Creme brulee er den perfekte desserten i sommervarmen. Lett å lage og ikke for mektig å spise.

        https://www.bklf.no/vi-elsker-deig/creme-brulee Andre artikler , Dessert
      7. Valentineskake

        Hva med å overraske din kjære med en kake til valentine? Her er oppskrift på en krydderkake med sjokoladekrem som passer perfekt til en vinterkveld

        https://www.bklf.no/vi-elsker-deig/valentineskake Andre artikler , Inspirasjon, Kaker
      8. Lag sjokolademousse med Sunniva Nergård Myhre

        https://www.bklf.no/vi-elsker-deig/lag-sjokolademousse-med-sunniva-nergard-myhre Andre artikler , Dessert
      9. Luftig sjokoladekake­bunn og myk sjokolade­krem

        https://www.bklf.no/vi-elsker-deig/luftig-sjokoladekakebunn-og-myk-sjokoladekrem Andre artikler , Kaker
      10. Havreboller med sjokolade og vaniljekrem

        Mmm, deilige og søte, og i en kombinasjon som er kjempegod! Pass på å piske hele tiden når du koker vaniljekrem. Og hev deigen godt.

        https://www.bklf.no/vi-elsker-deig/havreboller-med-sjokolade-og-vaniljekrem Andre artikler , Småbakst
      • Forrige
      • Side 88 av 109
      • 1
      • ...
      • 87
      • 88
      • 89
      • ...
      • 109
      • Neste
      Logo

      Besøksadresse

      Middelthuns gate 27

      0368 Oslo

      Personvernerklæring

      Besøk nettbutikken

      In English

      Nettredaktør

      Gunnar Bakke

      • Facebook
      • X/Twitter
      • LinkedIn
      • Instagram
      • Youtube