-
Rødbetbriks
Dette er fristende briks med deilig smak av rødbeter. Det gjør at det passer spesielt godt med fiskepålegg, ost og posteier! Sørg for å beholde luft i deigen, og gi rikelig heving.
-
Vannbakkels
Vannbakkels er kjempegodt og kan fylles med så mangt, for eksempel vaniljekrem eller rørt syltetøy. Eller begge deler. Og om du er påpasselig med fremgangsmåten, er det lettere å få det til. Lykke til!
-
Vaniljekrem
Vaniljekrem er søtt og godt, og går naturlig inn i mange bakverk. Her lager vi en vaniljekrem som skal fylles i vannbakkels, men du kan fylle den i mye annet. Og følger du oppskriften til punkt og prikke, vil du garantert lykkes!
-
Mellomgrovt brød med solsikkefrø
Godt, sunt og saftig. Ingenting er bedre som grunnlag for matpakka! Ha tålmodighet. Både til hviletid og hevetid. Da får du luft i baksten.
-
Pinnsvinbrød
Lekent og flott, dette er en vinner for små og store! Og så smaker det kjempegodt! Gi god tid til heving så blir det kjempebra.
-
Vi jobber med
Vi kan tilby gode tjenester fra bransjens eget opplæringskontor, kurs og kompetanse bra vårt bakefaglige kompetansesenter, eller profilering sammen med Baker- og Konditorlandslaget som konkurrerer i verdensklasse. Sertifisering av Håndverksbakeri eller bli merkebruker av den populære Brødskala`n. Vi kan også tilby kompetanse innen IK- mat tjenester fra bransjens egne nasjonale retningslinjer. Vi jobber også med å løfte frem næringspolitiske utfordringer for norske bakerier, i forhold til næringspolitikk og utdanningspolitikk.
-
Hvit sjokolade/lakrismousse med sitronkrem og marengs
En deilig, flott og ikke minst smakfull dessert. Det er mange steg i oppskriften, men følger du den nøye er du garantert å imponere i middagsselskapet! Oppskriften passer til 6 personer.