Hopp til hovedinnhold
  1. NHO
    • Alle regionkontor
    • NHO Agder
    • NHO Arktis
    • NHO Innlandet
    • NHO Møre og Romsdal
    • NHO Nordland
    • NHO Rogaland
    • NHO Trøndelag
    • NHO Vestfold og Telemark
    • NHO Vestland
    • NHO Viken Oslo
    • Alle landsforeninger
    • Abelia
    • Finans Norge
    • Fornybar Norge
    • MBL
    • NBF
    • NHO Byggenæringen
    • NHO Elektro
    • NHO Geneo
    • NHO Logistikk og Transport
    • NHO Luftfart
    • NHO Mat og Drikke
    • NHO Reiseliv
    • NHO Service og Handel
    • NHO Sjøfart
    • NHO Transport
    • Norsk Industri
    • Offshore Norge
    • Sjømat Norge
Logo
  • Arbinn
  • Bli medlem

Hva leter du etter?

      Se alle treff
      • Arbinn
      • Bli medlem

      Våre tjenester

      • Næringspolitikk og myndighetskontakt
      • Håndverksbakeri (for forbruker)
      • Sertifisering av Håndverksbakeri (for bedrift)
      • Brødskala´n

      Kompetanse

      • Bli baker eller konditor
      • Baker & Konditor Opplæring
      • Søk læreplass

      Medlemskap

      • Medlemsfordeler
      • Kontingent
      • Søknadsskjema
      • Våre medlemmer

      Om oss

      • Kontakt oss

      Baker- og Konditorlandslaget

      Nyhetsbrev

      • Meld deg på

      Bransjekalender - hva skjer?

      Medlemsportal - logg inn

      1. NHO
        • Alle regionkontor
        • NHO Agder
        • NHO Arktis
        • NHO Innlandet
        • NHO Møre og Romsdal
        • NHO Nordland
        • NHO Rogaland
        • NHO Trøndelag
        • NHO Vestfold og Telemark
        • NHO Vestland
        • NHO Viken Oslo
        • Alle landsforeninger
        • Abelia
        • Finans Norge
        • Fornybar Norge
        • MBL
        • NBF
        • NHO Byggenæringen
        • NHO Elektro
        • NHO Geneo
        • NHO Logistikk og Transport
        • NHO Luftfart
        • NHO Mat og Drikke
        • NHO Reiseliv
        • NHO Service og Handel
        • NHO Sjøfart
        • NHO Transport
        • Norsk Industri
        • Offshore Norge
        • Sjømat Norge
      1. BKLF
      2. Søk
      1082 resultater:
      1. Rødbetbriks

        Dette er fristende briks med deilig smak av rødbeter. Det gjør at det passer spesielt godt med fiskepålegg, ost og posteier! Sørg for å beholde luft i deigen, og gi rikelig heving.

        https://www.bklf.no/vi-elsker-deig/rodbetbriks Andre artikler , Brød
      2. Vannbakkels

        Vannbakkels er kjempegodt og kan fylles med så mangt, for eksempel vaniljekrem eller rørt syltetøy. Eller begge deler. Og om du er påpasselig med fremgangsmåten, er det lettere å få det til. Lykke til!

        https://www.bklf.no/vi-elsker-deig/vannbakkels Andre artikler , Småbakst
      3. Vaniljekrem

        Vaniljekrem er søtt og godt, og går naturlig inn i mange bakverk. Her lager vi en vaniljekrem som skal fylles i vannbakkels, men du kan fylle den i mye annet. Og følger du oppskriften til punkt og prikke, vil du garantert lykkes!

        https://www.bklf.no/vi-elsker-deig/vaniljekrem Andre artikler , Småbakst, Dessert
      4. Mellomgrovt brød med solsikkefrø

        Godt, sunt og saftig. Ingenting er bedre som grunnlag for matpakka! Ha tålmodighet. Både til hviletid og hevetid. Da får du luft i baksten.

        https://www.bklf.no/vi-elsker-deig/mellomgrovtbrod-med-solsikkefro Andre artikler , Brød
      5. Pinnsvinbrød

        Lekent og flott, dette er en vinner for små og store! Og så smaker det kjempegodt! Gi god tid til heving så blir det kjempebra.

        https://www.bklf.no/vi-elsker-deig/pinnsvinbrod Andre artikler
      6. Vi jobber med

        Vi kan tilby gode tjenester fra bransjens eget opplæringskontor, kurs og kompetanse bra vårt bakefaglige kompetansesenter, eller profilering sammen med Baker- og Konditorlandslaget som konkurrerer i verdensklasse. Sertifisering av Håndverksbakeri eller bli merkebruker av den populære Brødskala`n. Vi kan også tilby kompetanse innen IK- mat tjenester fra bransjens egne nasjonale retningslinjer. Vi jobber også med å løfte frem næringspolitiske utfordringer for norske bakerier, i forhold til næringspolitikk og utdanningspolitikk.

        https://www.bklf.no/vi-jobber-med
      7. Mylnå

        https://www.mylna.no/oppskrifter.html
      8. Alimenta

        https://www.alimenta.no/
      9. Hvit sjokolade/lakrismousse med sitronkrem og marengs

        En deilig, flott og ikke minst smakfull dessert. Det er mange steg i oppskriften, men følger du den nøye er du garantert å imponere i middagsselskapet! Oppskriften passer til 6 personer.

        https://www.bklf.no/vi-elsker-deig/hvit-sjokoladelakrismousse-med-sitronkrem-og-marengs Andre artikler , Dessert
      10. Helse og kosthold

        https://www.bklf.no/vi-jobber-med/helse-og-kosthold Helse og kosthold
      • Forrige
      • Side 89 av 109
      • 1
      • ...
      • 88
      • 89
      • 90
      • ...
      • 109
      • Neste
      Logo

      Besøksadresse

      Middelthuns gate 27

      0368 Oslo

      Personvernerklæring

      Besøk nettbutikken

      In English

      Nettredaktør

      Gunnar Bakke

      • Facebook
      • X/Twitter
      • LinkedIn
      • Instagram
      • Youtube