Ny fagansvarlig i BKLF og Baker- og Konditorakademiet

Publisert

Nils Olav Heggdalsvik er ny fagansvarlig i BKLF og Baker- og Konditorakademiet. Foto: Solveig Lygre, BKLF

Mandag 13. februar begynner Nils Olav Heggdalsvik i jobben som fagansvarlig i BKLF og Baker- og Konditorakademiet. Han tar med seg mye erfaring og kunnskap som hele bransjen nå skal få nyte godt av.

Nils Olav har lang og bred erfaring fra bakerbransjen. Han er utdannet bakermester og diplombaker i tillegg til markedsøkonom fra BI. Som baker har Nils Olav erfaring fra både store industribakerier og mellomstore og små håndverksbakerier. Han har også vært koordinator og utøver på Baker- og Konditorlandslaget.

I 2019 startet Nils Olav et av Oslos mest trendy bakerier, nemlig Kveitemjøl på Aker Brygge. Han har nå trukket seg ut av drift og produksjon her, og ser frem til en ny hverdag som fagansvarlig i BKLF og Baker- og Konditorakademiet.

- Jeg gleder meg til å lære mer om bransjen min, og til å jobbe bredere enn det jeg har vært vant til. De siste fire årene har det vært Kveitemjøl mot resten av verden. Nå skal det bli givende å utvide horisonten til å bli Baker- og Konditorbransjen mot resten av verden, sier Nils Olav.

Nils Olav tar med seg mye kunnskap og erfaring inn til sin nye arbeidsplass. Baker- og Konditorakademiet er godt i gang med et prosjekt om å bake med mel fra norske bygdemøller, og er det noe Nils Olav har mye erfaring med, så er det nettopp å bake med norsk mel. – På Kveitemjøl baker vi alle brød med norsk mel, og jeg har jo mye kunnskap og erfaring med produktutvikling både som baker og bedriftseier. Jeg tror det kan være en fordel at jeg har med meg et bedriftsøkonomisk perspektiv, og jeg håper min måte å tenke på som bedriftseier kan tilføre noe nytt i BKLF, sier Baker- og Konditorakademiets nyansatte baker.

Nils Olav trives med å ha hendene fulle. I tillegg til sin nye jobb i BKLF, skal han fungere som ny lagtrener for Baker- og Konditorlandslaget. Selv skildrer Nils Olav seg selv som en ærgjerrig arbeidsmann som alltid streber etter å være ydmyk og nysgjerrig. Hjemme har han kone og tre barn, og den familiekjære bakeren bruker all sin fritid på sine nærmeste.

Vi gleder oss til å bli bedre kjent med Nils Olav, og ønsker ham hjertelig velkommen på laget som jobber for at vi skal få verdens beste baker- og konditorbransje!