Artikler

Vis filtrering

194 resultater

Type artikkel
Velg område
194 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Historien om landslaget

  – Drømmen vår var å kunne vifte med store pokaler og bli veldig synlige, forteller Anders Vangen, som var leder i BKLF da landslaget startet opp i 2003. De lyktes i å profilere bransjen disse første årene – mens pokalene har kommet i senere år.

 2. 2. juni feirer vi doughnut-dagen!

  I tillegg til å feire selve doughnuten, hedrer den nasjonale doughnut-dagen Frelesarmekvinnene som under første verdenskrig fikk kallenavnet "Doughnut Dollies".

 3. Mesteren og lærlingen

  – Det er viktig å være nøyaktig med oppveiingen, sier Bernt Lie-Nielsen og følger nøye med når lærling Kajol Nepali veier opp mandler, nøtter og melis til den klassiske bergenskaken «Hvit dame». Én ting er den kjente konditormesteren helt overbevist om: Lærlingene er helt avgjørende for bransjens fremtid.

 4. Disse er nominerte til Årets Bakeri 2023

  Nominasjonsperioden for Årets Bakeri 2023 er over, og atten bakerier skal nå vurderes til en finaleplass i den gjeveste konkurransen for Norges bakerbransje.

 5. Klart for Nordic Bakery Cup 2023

  I september er det klart for Nordic Bakery Cup 2023 i Weinheim, Tyskland. Det norske laget er tittelforsvarer, og det er en oppgave de tar seriøst.

 6. Lærling lanserte vegansk bringebær-croissant

  I dag ligger et nytt, fargerikt og delikat produkt og stråler imot stamkundene i det de kommer inn døren til Håndverksbakeriet i Vestby. Den kreative lærlingen, Brage Sundal Widerøe, har nemlig utviklet en vegansk bringebær-croissant.

 7. Ny fagansvarlig i Opplæringskontoret

  Anne Grete Enerud er ny fagansvarlig for opplæring i BKLF og det nye ansiktet i Baker- og Konditorbransjens Opplæringskontor (BKO). Hun gleder seg veldig til å bli kjent med både nye og "gamle" lærlinger.

 8. Ny undersøkelse viser at 82% syns Brødskala'n er enkel å forstå

  Baker- og Konditorbransjens Landsforening (BKLF) har fått utført en undersøkelse etter at merkeordningen Brødskala`n tidligere i vinter ble kritisert av blant annet professor Birger Svihus og Forbrukerrådet for å være villedende og vanskelig å forstå.

 9. Enighet om fremtidens opplæringskontor

  Arbeiderpartiet og Senterpartiet slår fast at opplæringskontorene fortsatt kan være part i lærekontrakt selv om de skal reguleres som et samarbeidsorgan. Direktør i BKLF, Gunnar Bakke er glad for at regjeringspartiene har tatt hensyn til innspill.