Hopp til hovedinnhold
  1. NHO
    • Alle regionkontor
    • NHO Agder
    • NHO Arktis
    • NHO Innlandet
    • NHO Møre og Romsdal
    • NHO Nordland
    • NHO Rogaland
    • NHO Trøndelag
    • NHO Vestfold og Telemark
    • NHO Vestland
    • NHO Viken Oslo
    • Alle landsforeninger
    • Abelia
    • Finans Norge
    • Fornybar Norge
    • MBL
    • NBF
    • NHO Byggenæringen
    • NHO Elektro
    • NHO Geneo
    • NHO Logistikk og Transport
    • NHO Luftfart
    • NHO Mat og Drikke
    • NHO Reiseliv
    • NHO Service og Handel
    • NHO Sjøfart
    • NHO Transport
    • Norsk Industri
    • Offshore Norge
    • Sjømat Norge
Logo
  • Arbinn
  • Bli medlem

Hva leter du etter?

      Se alle treff
      • Arbinn
      • Bli medlem

      Våre tjenester

      • Næringspolitikk og myndighetskontakt
      • Håndverksbakeri (for forbruker)
      • Sertifisering av Håndverksbakeri (for bedrift)
      • Brødskala´n

      Kompetanse

      • Bli baker eller konditor
      • Baker & Konditor Opplæring
      • Søk læreplass

      Medlemskap

      • Medlemsfordeler
      • Kontingent
      • Søknadsskjema
      • Våre medlemmer

      Om oss

      • Kontakt oss

      Baker- og Konditorlandslaget

      Nyhetsbrev

      • Meld deg på

      Bransjekalender - hva skjer?

      Medlemsportal - logg inn

      1. NHO
        • Alle regionkontor
        • NHO Agder
        • NHO Arktis
        • NHO Innlandet
        • NHO Møre og Romsdal
        • NHO Nordland
        • NHO Rogaland
        • NHO Trøndelag
        • NHO Vestfold og Telemark
        • NHO Vestland
        • NHO Viken Oslo
        • Alle landsforeninger
        • Abelia
        • Finans Norge
        • Fornybar Norge
        • MBL
        • NBF
        • NHO Byggenæringen
        • NHO Elektro
        • NHO Geneo
        • NHO Logistikk og Transport
        • NHO Luftfart
        • NHO Mat og Drikke
        • NHO Reiseliv
        • NHO Service og Handel
        • NHO Sjøfart
        • NHO Transport
        • Norsk Industri
        • Offshore Norge
        • Sjømat Norge
      1. BKLF
      2. Søk
      1086 resultater:
      1. Håndverksbakeri sertifisert

        Romsøe Conditori AS fikk i dag tildelt bransjens eget sertifisering av merket "Håndverksbakeri" Det var direktør Gunnar Bakke i Baker- og Konditorbransjens Landsforening som stod for selve utdelingen.

        https://www.bklf.no/artikler/2023/handverksbakeri-sertifisert Nyhet
      2. Fagskolen i Viken søker faglærer med koordineringsansvar - baker- og konditorfaget

        I forbindelse med opprettelsen av det nye studietilbudet “Spesialisering i baker- og konditorfaget” for bakere og konditorer, har Fagskolen i Viken nå utlyst en stilling som faglærer med koordineringsansvar.

        https://www.bklf.no/artikler/2023/fagskolen-i-viken-soker-faglarer-med-koordineringsansvar---baker--og-konditorfaget Fagutdanning
      3. Bli med på Baker & Konditor Campus 2024

        Skal du begynne på vg2 baker og konditor høsten 2024? Da kan du søke om plass på Baker & Konditor Campus på Sørumsand videregående skole 23. – 28. juni.

        https://www.bklf.no/artikler/2023/bli-med-pa-baker--og-konditorcampus-2024 Fagutdanning
      4. Brød er fortsatt sunt og bærekraftig

        I det siste har debatten om ultraprosessert mat rast i både media og på sosiale medier. Industribakt brød har blitt trukket frem som en matvare som er sunn til tross for at den er definert som ultraprosessert. Likevel er debatten med på å skape forvirring og bekymring hos forbrukeren.

        https://www.bklf.no/artikler/2023/brod-er-fortsatt-sunt-og-barekraftig Helse og kosthold
      5. Årets Bakeri 2022

        Tre bakerier er nå plukket ut til finalen i "Årets Bakeri" 2022. De verdige finalistene er Larsen Bakeri i Skånevik, Stokkøy Bakeri på Stokkøy og Ødegaarden Bakeri & Konditori i Vinstra.

        https://www.bklf.no/artikler/2022/arets-bakeri-20222
      6. Tjue bakerier er nominerte til "Årets bakeri" 2022

        Det er en god blanding av små og store bakerier blant de tjue som er nominerte til "Årets bakeri" 2022. Dette gir juryen et godt utgangspunkt i første kvalifiseringsrunde, hvor de blant annet skal vurdere hvem som i praksis jobber best med bærekraft.

        https://www.bklf.no/artikler/2022/20-bakerier-er-nominerte-til-arets-bakeri-2022
      7. Rogalandsmesterskapet for unge bakere og konditorer 2023

        Lørdag 28. januar 2022 inviterer Stavanger og Omegn baker- og konditorlaug til Rogalandsmesterskap i baker- og konditorfagene. Tema for konkurransen er Bursdag.

        https://www.bklf.no/artikler/2022/rogalandsmesterskapet-2023
      8. NM i konditorkunst 2023

        NM i konditorkunst ble sist avholdt i 2017. Da var det tidligere landslagsutøver, Tonje Holtungen, som stakk av med seieren. I neste års konkurranse, som finner sted på messen "Umami", er Tonje med i dommerpanelet.

        https://www.bklf.no/artikler/2022/arets-konditor-20232 Konkurranse
      9. BKLF oppfordrer medlemsbedrifter til å melde seg på digitalt kurs i lokale forhandlinger

        Er du ny i forhandlerrollen eller ønsker du en oppfriskning av tariffavtalenes regler om lønnsforhandlinger? Da er dette kurset noe for deg.

        https://www.bklf.no/artikler/2022/bklf-oppfordrer-medlemsbedrifter-til-a-melde-seg-pa-digitalt-kurs-i-lokale-forhandlinger
      10. Enorm interesse for ny kantinekonkurranse

        Konkurransen NM Sunn Mat i kantina har blitt en skikkelig suksess. Over 460 kantiner er påmeldt i konkurransen, noe som vil si at omlag 150.000 gjester vil kunne nyte godt av en kantine med ekstra fokus på sunn mat.

        https://www.bklf.no/artikler/2022/enorm-interesse-for-ny-kantinekonkurranse
      • Forrige
      • Side 99 av 109
      • 1
      • ...
      • 98
      • 99
      • 100
      • ...
      • 109
      • Neste
      Logo

      Besøksadresse

      Middelthuns gate 27

      0368 Oslo

      Personvernerklæring

      Besøk nettbutikken

      In English

      Nettredaktør

      Gunnar Bakke

      • Facebook
      • X/Twitter
      • LinkedIn
      • Instagram
      • Youtube