Bli med på Baker & Konditor Campus 2024

Publisert

Skal du begynne på vg2 baker og konditor høsten 2024? Da kan du søke om plass på Baker & Konditor Campus på Sørumsand videregående skole 23. – 28. juni.

Arrangører

BKLF

Baker- og Konditorlandslaget

Norges Konditor- og Bakersvenner (NKB)

Samarbeidspartnere

 

Ansvarlige

Adjunkt og bakermester Einar Martin Kålen, rektor på Campus 2024.

Daglig leder i BKLF og bakermester Gunnar Bakke 

Diplombaker og TV kjendis André Løvaas

Konditormester og medeier i Condelica, Morten Dalevold Carlson

Som deltager på Baker & Konditor Campus får du en unik mulighet til å knytte bånd med andre elever, etablerte bakere og konditorer, Baker- og Konditorlandslaget og Svenneklubbens nettverk av instruktører og partnere.

Det nyopprettede tilbudet Baker & Konditor Campus skal inspirere fremtidens faglærte bakere og konditorer. Innholdet i undervisningen er hentet fra læreplanene for vg3 baker og vg3 konditor. Deltagerne på campus skal oppleve mestring og få en kick-start på vg2 baker og konditor.

Campus avsluttes med en Masterclass, ledet av utøvere fra Baker- og Konditorlandslaget og andre profiler i bransjen. Her skal deltagerne, sammen med aktører fra Baker- og Konditor Landslaget, løse en lag-oppgave. Oppgaven går ut på å produsere diverse baker- og konditorvarer til en utstilling som blir vurdert av ulike representanter fra bransjen.

På slutten av Campus vil Baker- og Konditorbransjens Landsforening (BKLF) dele ut prisen "Årets talent". Prisen tildeles den eleven som utmerker seg gjennom sin søknad, sin presentasjon av seg selv på film, sitt engasjement under hele Baker- & konditorcampus, sine holdninger, den avsluttende Masterclass og sine holdninger til de andre deltagerne.

Scan QR-koden for søknadsskjema.

Deltagelse på Baker & Konditor Campus 2024 har en egenandel på kr. 2750. Resten dekkes av BKLF og våre partnere. Egenandelen må betales på forhånd.

Kursavgiften inkluderer:

  • Overnatting i dobbeltrom på Thon Hotell Storo
  • Alle måltider
  • Transport til og fra campus
  • Profilert kokkejakke med navn og logo, forkle med logo og Caps med logo
  • Råvarer og undervisningsmateriell

Reise til og fra Oslo er ikke inkludert og må betales av hver enkelt deltager.   

Søknadsskjema finner du her.