Bli med på Baker- og konditorcampus 2024

Publisert

Skal du begynne på vg2 baker og konditor høsten 2024? Da kan du søke om plass på Baker- og konditorcampus på Sørumsand Videregående skole 23. – 28. juni.

Arrangører

BKLF

Baker- og Konditorlandslaget

Norges Konditor- og Bakersvenner (NKB)

Samarbeidspartnere

Som deltager på Baker- og konditorcampus får du en unik mulighet til å knytte bånd med andre elever, etablerte bakere og konditorer, Baker- og Konditorlandslaget og et nettverk av instruktører og partnere.

Det nyopprettede tilbudet Baker- og konditorcampus skal inspirere fremtidens faglærte bakere og konditorer. Innholdet i undervisningen er hentet fra læreplanene for vg2 baker- og konditor, vg3 baker og vg3 konditor. Deltagerne på campusen skal oppleve mestring og få en kick-start på vg2 baker og konditor.

Campusen avsluttes med en inspirasjonsdag, ledet av utøvere fra Baker- og Konditorlandslaget og andre profiler i bransjen. Her skal deltagerne holde en bakepresentasjon hvor de viser hva de mestrer.

På slutten av campusen vil Baker- og Konditorbransjens Landsforening (BKLF) dele ut prisen "Årets talent". Prisen tildeles den eleven som utmerker seg gjennom sin søknad, sin presentasjon av seg selv på film, sitt engasjement under hele Baker- & konditorcampus, sine holdninger og i den avsluttende bakeprestasjons-konkurransen.

Deltagelse på Baker- og konditorcampus 2024 har en egenandel på kr. 2500. Resten dekkes av BKLF og våre partnere. Egenandelen må betales på forhånd.

Ledere

Bakermester og faglærer Einar Martin Kålen, rektor Ole Vig. VGS

Konditor Morten Carlsen, Condelica AS

Diplombaker André Løvaas, Åpent Bakeri AS

Bakermester Gunnar Bakke, direktør BKLF

Kursavgiften inkluderer:

  • Overnatting i dobbeltrom på Thon Hotell Storo
  • Alle måltider
  • Transport til og fra campus
  • Uniform med navn og logo, forkle med logo og hettegenser med logo
  • Råvarer og undervisningsmateriell

Reise til og fra Oslo er ikke inkludert og må betales av hver enkelt deltager.   

Søknadskjema til Baker- og konditorcampus vil bli tilgjengelig i mars 2024