-
Vi trenger en rask og treffsikker løsning
Mange små og mellomstore bakeribedrifter befinner seg i dag i en dramatisk situasjon, og for mange er det kritisk at det kommer en snarlig løsning om de ikke skal se seg nødt for å legge ned virksomheten.
-
Havrebrød – fra jord til bord
Havreforbruket i Norge har doblet seg på 15 år. Havre er blitt trendy. Viktige årsaker er flere nye havreprodukter og mer kunnskap om helseeffekten ved å spise havre. Forskere, planteforedlere og rådgivere bidrar til at dyrkerne leverer god matkvalitet av havre. Kornmottakene og havremøllene sørger for at bakerne får førsteklasses råvarer for å lage et stadig større utvalg bakevarer med havre.
-
Brødskalaen til finalen i Intensjonsavtalens utmerkelser
I dagens møte i Næringslivsgruppen, offentliggjorde Helse- og omsorgsdepartementet at Baker- og Konditorbransjens Landsforening, med Brødskalaen, er en av tre finalister til Intensjonsavtalens utmerkelser 2022, i kategorien Sunnere markedsføring.
-
Kjøp annonseplass i Baker&Konditor
Bladet Baker & Konditor skal styrke felleskapet og skape stolthet for fag og bransje! Ved å formidle kunnskap, dele informasjon, oppskrifter, fagstoff og nyttige tips, vil vi inspirere, engasjere og skape stolthet for hele bransjen!
-
BKLF feirer 125 års-jubileum i 2023
Baker- og Konditorbransjens Landsforening fyller 125 år til neste år, og det skal selvsagt feires. I anledning jubileet vil vi blant annet invitere til festmiddag på Grand Hotel i Oslo i september.
-
Redd overskuddsbaksten med Too Good To Go
BKLF står sammen med Too Good To Go i kampen mot matsvinn. Det gleder oss at mange av våre medlemmer har redusert svinnet sitt betraktelig ved å selge overskuddsmat gjennom den populære appen. Redder man én forundringspose om dagen, har man i løpet av et år spart miljøet for utslipp tilsvarende ti flyturer mellom Oslo og Bergen!
-
Bli med å stem på årets bakeri 2021!
For fjerde år på rad skal Årets Bakeri kåres i Norge, og nå kan du bli med å stemme på de tre finalistene. Vinneren blir kåret 1. oktober, og premien er et diplom, blomster og en pengepremie på 10 000 kroner.
-
God jul og godt nyttår
Vi vil ønske alle våre medlemmer, kunder og samarbeidspartnere en riktig god jul og et godt nyttår.
-
Sesamfrø tilbakekalles
Sesamfrø med opprinnelse fra India og produkter med sesamfrø, blant annet bakeoff-produkter som inneholder sesamfrø med påvist etylenoksid må destrueres.
-
Bransjens innspill er viktige
BKLF gjennomfører årlig en bransjeundersøkelse for å kartlegge utvikling og behov bransjen har til ulike tjenester i fremtiden. Tilbakemeldingen er svært verdifull, og det tar kun et par minutt å svare.