-
Kjekt å "nerde" med landslaget!
- Jeg stortrives på konditorlandslaget. Det er kjekt å ha noen å dele lidenskapen min med, og jeg lærer mye av de andre, sier Caroline Mo Vik, som er utøver på Baker- og Konditorlandslaget.
-
Mange utmerkelser på jubileumsfesten
Lørdag 9. september var nesten 200 personer fra bransjen samlet på Grand Hotel i Oslo. Anledningen var 125-årsjubileet til Baker- og Konditorbransjens Landsforening. Jubilanten skulle feires og mange personer fra bransjen skulle hedres.
-
Fagtreff for lokalmøller og Håndverksbakerier
For andre året på rad har Baker- og Konditorakademiet gleden av å invitere til fagtreff for lokalmøller, kornbønder og håndverksbakeri. Bakgrunn for fagtreffet er Matkornpartnerskapet sitt mål om 90% norsk mel innen 2030.
-
La grovbrødet hjelpe deg å holde nyttårsforsettene.
Er du en av mange som har et sunnere og mer bærekraftig kosthold på listen over nyttårsforsetter, kan et grovbrød hjelpe deg langt på vei i å nå målene dine.
-
Har du årets fastelavnsbolle klar?
I Norge har vi i alle år vært vant med den tradisjonelle fastelavnsbollen, men de siste årene har man sett tendenser til at denne kjærkomne bollen har fått mange forskjellige smaker og fasonger.
-
Generalforsamling BKLF 2022
31. mai avholder Baker- og Konditorbransjens Landsforening sin generalforsamling 2022. Vi holder i år som de to foregående årene et digitalt møte på Teams. Alle medlemmer er velkomne til å delta, men husk å melde deg på!
-
Baker- og konditorbransjen har fått nasjonale retningslinjer
Å drive bakeri og konditori stiller strenge krav til hygiene. Samme krav og regler gjelder for små, mellomstore og store bedrifter. For å gjøre arbeidet ditt lettere, har BKLF nå laget en veileder som har blitt anerkjent av Mattilsynet som nasjonale retningslinjer.
-
Ønsker du å bli kåret til "Årets beste lærebedrift" 2022?
BKLF inviterer lærebedrifter over hele landet til å delta i kåringen om å bli "Årets beste lærebedrift".
-
Medlemstur til Bergen med Svenneklubben
9. - 11. september blir det Medlemstur med Svenneklubben til Bergen. Vi skal besøke flere av de mest kjente bakeriene i "Vestlandshovedstaden".
-
Landslaget bakte Bergens største skillingsbolle
Bergen Matfestival utfordret Baker- og Konditorlandslaget til å lage Bergens største skillingsbolle til åpningen av Ung Matfest forrige helg. Landslagets hovedtrener, Kjetil Dale Aas, tok utfordringen på strak arm, og laget en skillingsbolle med en diameter på hele seksti cm.