Hopp til hovedinnhold
  1. NHO
    • Alle regionkontor
    • NHO Agder
    • NHO Arktis
    • NHO Innlandet
    • NHO Møre og Romsdal
    • NHO Nordland
    • NHO Rogaland
    • NHO Trøndelag
    • NHO Vestfold og Telemark
    • NHO Vestland
    • NHO Viken Oslo
    • Alle landsforeninger
    • Abelia
    • Finans Norge
    • Fornybar Norge
    • MBL
    • NBF
    • NHO Byggenæringen
    • NHO Elektro
    • NHO Geneo
    • NHO Logistikk og Transport
    • NHO Luftfart
    • NHO Mat og Drikke
    • NHO Reiseliv
    • NHO Service og Handel
    • NHO Sjøfart
    • NHO Transport
    • Norsk Industri
    • Offshore Norge
    • Sjømat Norge
Logo
  • Arbinn
  • Bli medlem

Hva leter du etter?

      Se alle treff
      • Arbinn
      • Bli medlem

      Våre tjenester

      • Næringspolitikk og myndighetskontakt
      • Håndverksbakeri (for forbruker)
      • Sertifisering av Håndverksbakeri (for bedrift)
      • Brødskala´n

      Kompetanse

      • Bli baker eller konditor
      • Baker & Konditor Opplæring
      • Søk læreplass

      Medlemskap

      • Medlemsfordeler
      • Kontingent
      • Søknadsskjema
      • Våre medlemmer

      Om oss

      • Kontakt oss

      Baker- og Konditorlandslaget

      Nyhetsbrev

      • Meld deg på

      Bransjekalender - hva skjer?

      Medlemsportal - logg inn

      1. NHO
        • Alle regionkontor
        • NHO Agder
        • NHO Arktis
        • NHO Innlandet
        • NHO Møre og Romsdal
        • NHO Nordland
        • NHO Rogaland
        • NHO Trøndelag
        • NHO Vestfold og Telemark
        • NHO Vestland
        • NHO Viken Oslo
        • Alle landsforeninger
        • Abelia
        • Finans Norge
        • Fornybar Norge
        • MBL
        • NBF
        • NHO Byggenæringen
        • NHO Elektro
        • NHO Geneo
        • NHO Logistikk og Transport
        • NHO Luftfart
        • NHO Mat og Drikke
        • NHO Reiseliv
        • NHO Service og Handel
        • NHO Sjøfart
        • NHO Transport
        • Norsk Industri
        • Offshore Norge
        • Sjømat Norge
      1. BKLF
      2. Søk
      1078 resultater:
      1. Kjekt å "nerde" med landslaget!

        - Jeg stortrives på konditorlandslaget. Det er kjekt å ha noen å dele lidenskapen min med, og jeg lærer mye av de andre, sier Caroline Mo Vik, som er utøver på Baker- og Konditorlandslaget.

        https://www.bklf.no/artikler/2023/kjekt-a-nerde-med-landslaget Inspirasjon, Baker og Konditor
      2. Mange utmerkelser på jubileumsfesten

        Lørdag 9. september var nesten 200 personer fra bransjen samlet på Grand Hotel i Oslo. Anledningen var 125-årsjubileet til Baker- og Konditorbransjens Landsforening. Jubilanten skulle feires og mange personer fra bransjen skulle hedres.

        https://www.bklf.no/artikler/2023/mange-utmerkelser-pa-jubileumsfesten BKLF
      3. Fagtreff for lokalmøller og Håndverksbakerier

        For andre året på rad har Baker- og Konditorakademiet gleden av å invitere til fagtreff for lokalmøller, kornbønder og håndverksbakeri. Bakgrunn for fagtreffet er Matkornpartnerskapet sitt mål om 90% norsk mel innen 2030.

        https://www.bklf.no/artikler/2023/fagtreff-for-lokalmoller-og-handverksbakerier Arrangementer
      4. La grovbrødet hjelpe deg å holde nyttårsforsettene.

        Er du en av mange som har et sunnere og mer bærekraftig kosthold på listen over nyttårsforsetter, kan et grovbrød hjelpe deg langt på vei i å nå målene dine.

        https://www.bklf.no/artikler/2022/la-grovbrodet-hjelpe-deg-a-holde-nyttarsforsettene Tall og fakta, Brødskalaen, Helse og kosthold
      5. Har du årets fastelavnsbolle klar?

        I Norge har vi i alle år vært vant med den tradisjonelle fastelavnsbollen, men de siste årene har man sett tendenser til at denne kjærkomne bollen har fått mange forskjellige smaker og fasonger.

        https://www.bklf.no/artikler/2022/fastelavn
      6. Generalforsamling BKLF 2022

        31. mai avholder Baker- og Konditorbransjens Landsforening sin generalforsamling 2022. Vi holder i år som de to foregående årene et digitalt møte på Teams. Alle medlemmer er velkomne til å delta, men husk å melde deg på!

        https://www.bklf.no/artikler/2022/generalforsamling-bklf-2022
      7. Baker- og konditorbransjen har fått nasjonale retningslinjer

        Å drive bakeri og konditori stiller strenge krav til hygiene. Samme krav og regler gjelder for små, mellomstore og store bedrifter. For å gjøre arbeidet ditt lettere, har BKLF nå laget en veileder som har blitt anerkjent av Mattilsynet som nasjonale retningslinjer.

        https://www.bklf.no/artikler/2022/baker--og-konditorbransjen-har-fatt-nasjonale-retningslinjer
      8. Ønsker du å bli kåret til "Årets beste lærebedrift" 2022?

        BKLF inviterer lærebedrifter over hele landet til å delta i kåringen om å bli "Årets beste lærebedrift".

        https://www.bklf.no/artikler/2022/arets-beste-larebedrift
      9. Medlemstur til Bergen med Svenneklubben

        9. - 11. september blir det Medlemstur med Svenneklubben til Bergen. Vi skal besøke flere av de mest kjente bakeriene i "Vestlandshovedstaden".

        https://www.bklf.no/artikler/2022/medlemstur-til-bergen-med-svenneklubben
      10. Landslaget bakte Bergens største skillingsbolle

        Bergen Matfestival utfordret Baker- og Konditorlandslaget til å lage Bergens største skillingsbolle til åpningen av Ung Matfest forrige helg. Landslagets hovedtrener, Kjetil Dale Aas, tok utfordringen på strak arm, og laget en skillingsbolle med en diameter på hele seksti cm.

        https://www.bklf.no/artikler/2022/landslaget-bakte-bergens-storste-skillingsbolle Baker- og konditorlandslaget
      • Forrige
      • Side 18 av 108
      • 1
      • ...
      • 17
      • 18
      • 19
      • ...
      • 108
      • Neste
      Logo

      Besøksadresse

      Middelthuns gate 27

      0368 Oslo

      Personvernerklæring

      Besøk nettbutikken

      In English

      Nettredaktør

      Gunnar Bakke

      • Facebook
      • X/Twitter
      • LinkedIn
      • Instagram
      • Youtube