Hopp til hovedinnhold
  1. NHO
    • Alle regionkontor
    • NHO Agder
    • NHO Arktis
    • NHO Innlandet
    • NHO Møre og Romsdal
    • NHO Nordland
    • NHO Rogaland
    • NHO Trøndelag
    • NHO Vestfold og Telemark
    • NHO Vestland
    • NHO Viken Oslo
    • Alle landsforeninger
    • Abelia
    • Finans Norge
    • Fornybar Norge
    • MBL
    • NBF
    • NHO Byggenæringen
    • NHO Elektro
    • NHO Geneo
    • NHO Logistikk og Transport
    • NHO Luftfart
    • NHO Mat og Drikke
    • NHO Reiseliv
    • NHO Service og Handel
    • NHO Sjøfart
    • NHO Transport
    • Norsk Industri
    • Offshore Norge
    • Sjømat Norge
Logo
  • Arbinn
  • Bli medlem

Hva leter du etter?

      Se alle treff
      • Arbinn
      • Bli medlem

      Våre tjenester

      • Næringspolitikk og myndighetskontakt
      • Håndverksbakeri (for forbruker)
      • Sertifisering av Håndverksbakeri (for bedrift)
      • Brødskala´n

      Kompetanse

      • Bli baker eller konditor
      • Baker & Konditor Opplæring
      • Søk læreplass

      Medlemskap

      • Medlemsfordeler
      • Kontingent
      • Søknadsskjema
      • Våre medlemmer

      Om oss

      • Kontakt oss

      Baker- og Konditorlandslaget

      Nyhetsbrev

      • Meld deg på

      Bransjekalender - hva skjer?

      Medlemsportal - logg inn

      1. NHO
        • Alle regionkontor
        • NHO Agder
        • NHO Arktis
        • NHO Innlandet
        • NHO Møre og Romsdal
        • NHO Nordland
        • NHO Rogaland
        • NHO Trøndelag
        • NHO Vestfold og Telemark
        • NHO Vestland
        • NHO Viken Oslo
        • Alle landsforeninger
        • Abelia
        • Finans Norge
        • Fornybar Norge
        • MBL
        • NBF
        • NHO Byggenæringen
        • NHO Elektro
        • NHO Geneo
        • NHO Logistikk og Transport
        • NHO Luftfart
        • NHO Mat og Drikke
        • NHO Reiseliv
        • NHO Service og Handel
        • NHO Sjøfart
        • NHO Transport
        • Norsk Industri
        • Offshore Norge
        • Sjømat Norge
      1. BKLF
      2. Søk
      1078 resultater:
      1. God sommer

        BKLF ønsker alle en riktig god sommer og takker for innsatsen i en krevende periode for bransjen.

        https://www.bklf.no/artikler/2020/god-sommer Nyhet
      2. Nye nettsider for bransjeforeningen BKLF

        Bransjeforeningen har den siste tiden jobbet frem en ny nettside som nå er lansert. Her presenteres flere nyheter for medlemmer og andre interessenter i bransjen. Nettsidene oppdateres jevnlig med nyheter fra bransjen, og det vil bli sendt ut regelmessige nyhetsbrev på det som legges ut på nettsiden.

        https://www.bklf.no/artikler/2020/ny-hjemmeside Nyhet
      3. Innkalling til generalforsamling BKLF

        BKLF innkaller medlemmene sine til generalforsamling torsdag 4 juni 2020 kl 11.00 -13.00 på Scandic Hotels St. Olavs Plass, Oslo

        https://www.bklf.no/artikler/2020/innkalling-til-generalforsamling-bklf Nyhet
      4. Nå er endringene i ordningen med Regionale verneombud (RVO) gjort gjeldende

        Fra og med 01.01.2019 vil flere virksomheter, spesielt innen servering, være omfattet av ordningen med regionale verneombud (RVO).

        https://www.bklf.no/artikler/2019/na-er-endringene-i-ordningen-med-regionale-verneombud-rvo-gjort-gjeldende Nyhet , Politikk og myndighetskontakt
      5. Cerealfagdagen 2019 – Lokalt, Ekte og Bærekraftig

        Programmet for Cerealfagdagen 2019 er klart, og mange spennende foredragsholdere er på plass. Suksessen fra fjoråret – Bakeskolen, blir med videre; i år med vekt på havre og gamle kornsorter.

        https://www.bklf.no/artikler/2019/cerealfagdagen-2019--lokalt-ekte-og-barekraftig Nyhet , Arrangementer
      6. Bli kjent med Garçon

        I den ærverdige stasjonsbygningen i Lillestrøm, åpnet Garçon dørene i 2007. Etter hvert åpnet Garçon express i andre enden av bygningen, caféen på Fjellhamar og et utsalg i Helsebygget i Lillestrøm. I januar i år kjøpte eierselskapet til Garçon gamle Willys Conditori i Lundsalléen; da hadde Garçon for lengst vokst ut av bakeriet på "bakrommet" på togstasjonen.

        https://www.bklf.no/artikler/bli-kjent-med/bli-kjent-med-garcon Bli kjent med , Bli kjent med
      7. Bli kjent med Harstadbotn Bakeri & Konditori

        I Harstad ligger et sjarmerende håndverksbakeri med tradisjoner så sterke, at hjemlengtende Harstadværinger fikk et av Oslos største bakerier til å produsere sirupskaka deres til jul.

        https://www.bklf.no/artikler/bli-kjent-med/harstadbotn-bakeri-og-konditori Bli kjent med , Bli kjent med
      8. Remy Corbet

        Remy Corbet er lagtrener for bakerlandslaget. Han jobber til daglig som produktsjef hos Mesterbakeren AS i Oslo.

        https://www.bklf.no/baker--og-konditorlandslaget/artikler/arkiverte/remy-corbet Baker- og konditorlandslaget
      9. Andreas Kvarme

        Andreas Kvarme er utøver på bakerlandslaget 2022. Til daglig jobber han hos Ille brød.

        https://www.bklf.no/baker--og-konditorlandslaget/artikler/arkiverte/andreas-kvarme Baker- og konditorlandslaget
      10. Svanhild Ottosen

        Svanhild Ottosen er koordinator for baker- og konditorlandslaget 2022. Til daglig jobber hun som kvalitetsleder hos Mesterbakeren.

        https://www.bklf.no/baker--og-konditorlandslaget/artikler/arkiverte/svanhild-ottosen Baker- og konditorlandslaget
      • Forrige
      • Side 20 av 108
      • 1
      • ...
      • 19
      • 20
      • 21
      • ...
      • 108
      • Neste
      Logo

      Besøksadresse

      Middelthuns gate 27

      0368 Oslo

      Personvernerklæring

      Besøk nettbutikken

      In English

      Nettredaktør

      Gunnar Bakke

      • Facebook
      • X/Twitter
      • LinkedIn
      • Instagram
      • Youtube