Hopp til hovedinnhold
  1. NHO
    • Alle regionkontor
    • NHO Agder
    • NHO Arktis
    • NHO Innlandet
    • NHO Møre og Romsdal
    • NHO Nordland
    • NHO Rogaland
    • NHO Trøndelag
    • NHO Vestfold og Telemark
    • NHO Vestland
    • NHO Viken Oslo
    • Alle landsforeninger
    • Abelia
    • Finans Norge
    • Fornybar Norge
    • MBL
    • NBF
    • NHO Byggenæringen
    • NHO Elektro
    • NHO Geneo
    • NHO Logistikk og Transport
    • NHO Luftfart
    • NHO Mat og Drikke
    • NHO Reiseliv
    • NHO Service og Handel
    • NHO Sjøfart
    • NHO Transport
    • Norsk Industri
    • Offshore Norge
    • Sjømat Norge
Logo
  • Arbinn
  • Bli medlem

Hva leter du etter?

      Se alle treff
      • Arbinn
      • Bli medlem

      Våre tjenester

      • Næringspolitikk og myndighetskontakt
      • Håndverksbakeri (for forbruker)
      • Sertifisering av Håndverksbakeri (for bedrift)
      • Brødskala´n

      Kompetanse

      • Bli baker eller konditor
      • Baker & Konditor Opplæring
      • Søk læreplass

      Medlemskap

      • Medlemsfordeler
      • Kontingent
      • Søknadsskjema
      • Våre medlemmer

      Om oss

      • Kontakt oss

      Baker- og Konditorlandslaget

      Nyhetsbrev

      • Meld deg på

      Bransjekalender - hva skjer?

      Medlemsportal - logg inn

      1. NHO
        • Alle regionkontor
        • NHO Agder
        • NHO Arktis
        • NHO Innlandet
        • NHO Møre og Romsdal
        • NHO Nordland
        • NHO Rogaland
        • NHO Trøndelag
        • NHO Vestfold og Telemark
        • NHO Vestland
        • NHO Viken Oslo
        • Alle landsforeninger
        • Abelia
        • Finans Norge
        • Fornybar Norge
        • MBL
        • NBF
        • NHO Byggenæringen
        • NHO Elektro
        • NHO Geneo
        • NHO Logistikk og Transport
        • NHO Luftfart
        • NHO Mat og Drikke
        • NHO Reiseliv
        • NHO Service og Handel
        • NHO Sjøfart
        • NHO Transport
        • Norsk Industri
        • Offshore Norge
        • Sjømat Norge
      1. BKLF
      2. Søk
      1059 resultater:
      1. Støtt opp om den norske bakeren!

        16. oktober ble verdens brøddag feiret over hele verden, men hvorfor skal vi bry oss om brød?  Norske brød er både klimavennlige, bærekraftige og næringsrike. Og de har en særlig plass i norsk kosthold og kulturtradisjon. Det skal vi takke den  lokale, norske bakeren for.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/stott-opp-om-den-norske-bakeren Nyhet
      2. Uforståelig budsjettkutt

        I forslaget til statsbudsjett for 2025 kutter regjeringen nærmere 5 millioner i Helsedirektoratets markedsføringsmidler knyttet til folkehelse. – I en mediehverdag med så mye feilinformasjon og konspirasjonsteorier om kosthold og helse er det helt feil strategi av regjeringen å kutte i midlene. Forbrukerne trenger mer, ikke mindre, saklig informasjon om hva som bør inngå i et sunt kosthold, mener NHO Mat og Drikke

        https://www.bklf.no/artikler/2024/uforstaelig-budsjettkutt Nyhet
      3. Kanelbollens dag – en feiring av en elsket klassiker

        Den 4. oktober hvert år feirer vi Kanelbollens dag, en svensk tradisjon som har spredt seg til flere land, inkludert Norge. En perfekt anledning til å teste landslagsbaker Ivar Bakkes nydelige oppskrift!

        https://www.bklf.no/artikler/2024/kanelbollens-dag--en-feiring-av-en-elsket-klassiker Nyhet
      4. Skaperkraft, arbeidskraft og bærekraft på agendaen

        Vi gleder oss til å samle bransjen på Baker- og konditorkonferansen i februar! Se foreløpig program - og hold av datoen allerede nå.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/skaperkraft-arbeidskraft-og-barekraft-pa-agendaen Nyhet
      5. Høyere nivå enn noen gang

        Torsdag og fredag denne uken skal det norske bakerlandslaget konkurrere om å bli Nordiske mestre i baking. Forrige gang Norge stilte lag i Nordic Bakery Cup var i 2019. Da sikret det norske laget seg gullmedaljen.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/hoyere-niva-enn-noen-gang Baker- og konditorlandslaget
      6. Vant treningshelg med Baker- og Konditorlandslaget

        I årets Rogalandsmesterskap for unge bakere og konditorer, var en treningshelg med Baker- og Konditorlandslaget en av premiene. Det var vinnerne i hver kategori, samt beste nykommer, som fikk være med på denne inspirasjonshelgen.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/vant-treningshelg-med-baker--og-konditorlandslaget Nyhet , Baker- og konditorlandslaget
      7. Bransjeundersøkelsen 2024

        Hvert år gjennomfører BKLF en bransjeundersøkelse for å kartlegge utvikling i bransjen, og hvilke ønsker og behov bransjen har for ulike tjenester. Her har alle mulighet til å gi oss både ris og ros for det arbeidet som bransjeforeningen gjør eller ikke gjør.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/bransjeundersokelsen-2024 BKLF
      8. Revideringen av norske kostråd i gang

        Helsedirektoratet skal revidere de norske kostrådene. NHO Mat og Drikke har gitt innspill til prosessen på vegne av næringen.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/revideringen-av-norske-kostrad-i-gang Nyhet
      9. 33 forslag for å redusere matsvinn

        Like etter nyttår la det regjeringsutnevnte Matsvinnutvalget frem sin rapport for landbruks- og matminister Geir Pollestad og klima- og miljøminister Andreas Bjelland Eriksen. Her lister de opp 33 forslag som skal bidra til å nå målet om å halvere matsvinnet i Norge innen 2030.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/33-forslag-for-a-redusere-matsvinn Nyhet
      10. La grovbrødet hjelpe deg å holde nyttårsforsettene.

        Mange har et sunnere og mer bærekraftig kosthold på listen over nyttårsforsetter. Grovbrød er både sunt og bærekraftig, og kan gi både bedre helse og samvittighet.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/la-grovbrodet-hjelpe-deg-a-holde-nyttarsforsettene Helse og kosthold
      • Forrige
      • Side 67 av 106
      • 1
      • ...
      • 66
      • 67
      • 68
      • ...
      • 106
      • Neste
      Logo

      Besøksadresse

      Middelthuns gate 27

      0368 Oslo

      Personvernerklæring

      Besøk nettbutikken

      In English

      Nettredaktør

      Gunnar Bakke

      • Facebook
      • X/Twitter
      • LinkedIn
      • Instagram
      • Youtube