-
Baker- og Konditorlandslaget: møt Umid Fotikh
Umid Fotikh kom til Norge som flyktning for femten år siden. At han skulle bli baker var ikke det han hadde forestilt seg den gang, men i dag er han med på Baker- og Konditorlandslaget.
-
Kakedagen
Er det en dag du skal unne deg noe godt må det jo være på selveste Kakedagen 8 april! Her finner du oppskrift på tre av landslagets favoritter.
-
Nå starter vårens tøffeste bakeprosess
Juryen settes nå til heving – de neste seks månedene skal det avgjøres hvem som blir «Årets bakeri 2025».
-
Bransjeundersøkelsen 2025
Med den årlige bransjeundersøkelsen, ønsker BKLF å kartlegge utvikling i bransjen og hvilke behov bransjen har for ulike tjenester. Ditt svar er utrolig viktig for oss!
-
Har kvalifisert seg til VM
Mange har sikkert fått med seg at Daniel Sunzenauer er Skandinavias første brød-sommelier. Den 21. mai har han mulighet til å bli verdens første verdensmester i faget.
-
Har lyst å bli Årets Konditor
Xiao Juan Peng har vunnet bronse med bakerlandslaget i VM, Coupe du Monde de la Boulangerie, og sølv med konditorlandslaget i VM, iba UIBC-Cup. 20. mars skal hun konkurrere om å bli Norges beste konditor.
-
WorldSkills Norway søker prosjektansvarlig
Vil du være med å inspirere fremtidens yrkesfagarbeidere? Har du erfaring med prosjektarbeid og en brennende interesse for yrkesfag? Se stillingsutlysningen fra Worldskills Norway.
-
Landslagets trenerapparat for 2025 er klart
Sammen tok de bronsemedalje i VM - Coupe du Monde de la Boulangerie i 2022. Nå har de store ambisjoner om et baker- og konditorlandslag, hvor både trenere og utøvere kan tenke langsiktig og trene mot felles mål.