Artikler

Vis filtrering

7 resultater

Type artikkel
Velg område
7 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Håndverksbakeri nummer 37 sertifisert

  Rosenborg Bakeri i Trondheim ble 9. oktober sertifisert Håndverksbakeri og fikk tildelt bransjeforeningens eget håndverksbakeri-merke. Det var direktør Gunnar Bakke i Baker- og Konditorbransjens Landsforening som stod for utdelingen.

 2. Mange utmerkelser på jubileumsfesten

  Lørdag 9. september var nesten 200 personer fra bransjen samlet på Grand Hotel i Oslo. Anledningen var 125-årsjubileet til Baker- og Konditorbransjens Landsforening. Jubilanten skulle feires og mange personer fra bransjen skulle hedres.

 3. Storslått feiring av 125-årsjubilanten

  Det ble en storslått feiring da BKLF lørdag 9. september markerte sitt 125-årsjubileum. Det var duket for festmiddag på Grand Hotel i Oslo, og i underkant av tohundre personer fra bransjen møtte opp i finstasen, klare for å feire jubilanten.

 4. Nykommer ble Årets Bakeri 2023

  Det var Lillehammer Bakeri som ble vurdert av juryen som den aller beste av de tre finalistene i Årets Bakeri 2023, og dermed kåret til vinner i den mest prestisjefylte kåringen i baker- og konditorbransjen i Norge.

 5. Resultater fra bransjeundersøkelsen 2023

  Vi takker for alle svarene vi har fått i bransjeundersøkelsen 2023. Vi setter utrolig stor pris på hvert eneste svar, da tilbakemeldinger fra både medlemmer og ikkemedlemmer er svært verdifull for oss.