Artikler

Vis filtrering

11 resultater

Type artikkel
Velg område
11 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Får ansvar for kompetanseutvikling i baker- og konditorbransjen

  Den nyansatte fag- og prosjektlederen i BKLF, Lars Lindland, har i mange år jobbet med kompetanseutvikling i mat- og drikkevarebransjen. Han tiltrår i stillingen 1. mars, og skal kombinere den med en 50% stilling i Fagskolen Viken, der han får ansvaret for å etablere og utvikle det nye fagskoletilbudet "spesialisering i baker- og konditorfaget".

 2. Forsterker samarbeidet innen restaurant- og matfag

  Tre store organisasjoner innenfor restaurant- og matfag forsterker samarbeidet i en intensjonsavtale. Baker- og konditorbransjens Landsforening (BKLF), Norske Kokkers Landsforening (NKL) og Kost og Ernæringsforbundet (KEF) ønsker å samarbeide på tvers av organisasjonsgrensene om rekruttering til restaurant- og matfag generelt og til egne fag spesielt. Disse tre organisasjonene representerer i sum over 80% av de yrkesutdannede i Restaurant og Matfagets utdanningsløp.

 3. Gratis kompetanseheving for fagarbeidere i matindustrien

  Norsk matindustri er inne i et teknologiskifte hvor ny teknologi stadig blir mer tilgjengelig. Industrioperatørens rolle blir mer kompetansekrevende, og krever nye måter å tenke produksjon på. Bransjeprogrammet for mat- og drikkevareindustrien tilbyr nå emnet “Digital kommunikasjon” helt kostnadsfritt.

 4. Flere fikk plass på vg2 baker og konditor

  Nå er det mindre enn to måneder til søknadsfristen for de som ønsker en utdanning i baker- og konditorfaget. I høst var det 11,36 prosent flere elever som fikk plass på vg2 baker og konditor enn året før.