Artikler

Vis filtrering

270 resultater

Type artikkel
Velg område
270 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Dronningen av sjokolade

  – Šglede folk. Det er det som er drivkraften min, sier Tonje Holtungen. I 2017 ble hun norgesmester i konditorkunst. I dag skaper hun sanselige kunstverk av sjokolade.

 2. Bransjeundersøkelsen 2024

  Hvert år gjennomfører BKLF en bransjeundersøkelse for å kartlegge utvikling i bransjen, og hvilke ønsker og behov bransjen har for ulike tjenester. Her har alle mulighet til å gi oss både ris og ros for det arbeidet som bransjeforeningen gjør eller ikke gjør.

 3. Vil vekke interesse hos unge talenter

  Den 18. april skal Romain Trigueros konkurrere om å bli Norges beste baker i NM Årets Baker. Allerede som femåring bestemte han seg for hva han ville bli når han ble stor. I dag er han bakerisjef hos Søtt+Salt.

 4. Bør følge EU i regulering av genteknologi

  NHO Mat og Drikke har gitt innspill til NOU 2023:18 "Genteknologi i en bærekraftig fremtid". Her påpeker de at den fremtidige reguleringen av genteknologi må ivareta innovasjonspotensialet og konkurransekraften til den norske mat-, drikke- og bionæringen. Det betyr at Norge som et minimum må følge regelverksutviklingen i EU, og åpne for økt bruk av genteknologi på planter.

 5. Konkurranse gir meg en litt sånn vond godfølelse

  Norges beste baker skal kåres 18. april, og Philip Therkildsen er en av tre som er trukket ut til å være med å konkurrere om å bli Årets Baker 2024. Han har vunnet Rogalandsmesterskapet to år på rad, og er veldig glad i konkurranser.

 6. NM er en lærearena

  Torsdag 18. april arrangeres NM - Årets Baker på Sørumsand videregående skole, og for første gang siden 2018 skal Norges beste baker kåres. Ludvig Myhre Andersen er en av tre som skal konkurrere om den gjeve tittelen.