Artikler

Vis filtrering

21 resultater

Type artikkel
Velg område
21 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Vil vekke interesse hos unge talenter

  Den 18. april skal Romain Trigueros konkurrere om å bli Norges beste baker i NM Årets Baker. Allerede som femåring bestemte han seg for hva han ville bli når han ble stor. I dag er han bakerisjef hos Søtt+Salt.

 2. Konkurranse gir meg en litt sånn vond godfølelse

  Norges beste baker skal kåres 18. april, og Philip Therkildsen er en av tre som er trukket ut til å være med å konkurrere om å bli Årets Baker 2024. Han har vunnet Rogalandsmesterskapet to år på rad, og er veldig glad i konkurranser.

 3. NM er en lærearena

  Torsdag 18. april arrangeres NM - Årets Baker på Sørumsand videregående skole, og for første gang siden 2018 skal Norges beste baker kåres. Ludvig Myhre Andersen er en av tre som skal konkurrere om den gjeve tittelen.

 4. Cerealfagdagen 2024

  På Cerealfagdagen den 13. mars, vil vi gi deg et overblikk over hvordan en verden i endring påvirker matvaresituasjonen og matnæringene både globalt og i Norge. Vi tar også et dypdykk i dagens mattrender, og hva disse kan bety for korn- og bakerbransjen.

 5. Velkommen til Baker- og Konditorkonferansen 2024

  Baker- og Konditorkonferansen blir også i år holdt på Sørumsand videregående skole. Vi byr på et spennende program, og du møter fagfolk fra hele bransjen. Parallelt med konferansen, vil NM Baker finne sted i skolens bakeri.

 6. #MerAv-seminar med prisutdeling

  Forrige uke arrangerte Baker- og Konditorbransjens Landsforening (BKLF), Sjømat Norge og Norges frukt og grønnsaksgrossisters forbund (NFGF) #MerAv-seminar på Næringslivets hus. Publikum fikk blant annet siste oppdatering om arbeidet med de nye nasjonale kostrådene og inspirasjon om hvordan man kan jobbe for å fremme grovt, grønt og blått. Helse- og omsorgsminister Ingvild Kjerkol delte ut Intensjonsavtalens utmerkelser.

 7. NM Årets Baker 2024 - påmeldingsfrist 1. mars

  18.april 2024 blir det NM Årets Baker på Sørumsand vgs. Alle som har svennebrev i bakerfaget kan melde seg på konkurransen, og påmeldingsfristen er satt til 1. mars 2024. Her finner du alt du trenger å vite om påmelding og konkurranseregler.