Artikler

Vis filtrering

17 resultater

Type artikkel
Velg område
17 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Cerealfagdagen 2024

  På Cerealfagdagen den 13. mars, vil vi gi deg et overblikk over hvordan en verden i endring påvirker matvaresituasjonen og matnæringene både globalt og i Norge. Vi tar også et dypdykk i dagens mattrender, og hva disse kan bety for korn- og bakerbransjen.

 2. Velkommen til Baker- og Konditorkonferansen 2024

  Baker- og Konditorkonferansen blir også i år holdt på Sørumsand videregående skole. Vi byr på et spennende program, og du møter fagfolk fra hele bransjen. Parallelt med konferansen, vil NM Baker finne sted i skolens bakeri.

 3. #MerAv-seminar med prisutdeling

  Forrige uke arrangerte Baker- og Konditorbransjens Landsforening (BKLF), Sjømat Norge og Norges frukt og grønnsaksgrossisters forbund (NFGF) #MerAv-seminar på Næringslivets hus. Publikum fikk blant annet siste oppdatering om arbeidet med de nye nasjonale kostrådene og inspirasjon om hvordan man kan jobbe for å fremme grovt, grønt og blått. Helse- og omsorgsminister Ingvild Kjerkol delte ut Intensjonsavtalens utmerkelser.

 4. NM Årets Baker 2024 - påmeldingsfrist 1. mars

  18.april 2024 blir det NM Årets Baker på Sørumsand vgs. Alle som har svennebrev i bakerfaget kan melde seg på konkurransen, og påmeldingsfristen er satt til 1. mars 2024. Her finner du alt du trenger å vite om påmelding og konkurranseregler.

 5. Fagtreff for lokalmøller og Håndverksbakerier

  For andre året på rad har Baker- og Konditorakademiet gleden av å invitere til fagtreff for lokalmøller, kornbønder og håndverksbakeri. Bakgrunn for fagtreffet er Matkornpartnerskapet sitt mål om 90% norsk mel innen 2030.

 6. Klart for NM Årets Baker 2024

  18.april 2024 blir det NM Årets Baker på Sørumsand vgs. Det er nå hele fem år siden NM Baker ble arrangert sist, og det var Nikolai Meling som da tok gullmedaljen. Denne gang finner vi Meling i dommerpanelet.

 7. NM i konditorkunst på Umami Arena i 2025

  Baker- og Konditorbransjens Landsforening (BKLF) er arrangør av NM i konditorkunst / Årets konditor, og direktør Gunnar Bakke kan nå meddele at både deltakere og besøkende kan glede seg til konkurransen som vil foregå på Umami Arena den 20. mars i 2025.