-
Aanerud bakeri kåret til Årets bakeri 2024
Det var det tradisjonsrike familiebakeriet Aanerud bakeri fra Nes i Akershus som 16. oktober ble kåret til vinner i den mest prestisjefylte kåringen i baker- og konditorbransjen i Norge. — Jeg vet at juryen har gjort en grundig vurdering, og vil gratulere Aanerud Bakeri AS som verdig vinner av årets Bakeri 2024, sier Gunnar Bakke, direktør i Baker- og Konditorbransjens Landsforening.
-
Ny svenn i bransjen
Forrige uke gjennomførte Nicolai Hammeren sin svenneprøve hos Baker Skoglund i Sarpsborg. 20-åringen elsker å teste ut nye oppskrifter og gleder seg til å fortsette å utvikle seg i faget
-
Landslaget søker konditorer
Baker- og Konditorlandslaget søker utøvere til 2025. Nå oppfordres spesielt konditorer med stor arbeidskapasitet og interesse for faget til å søke så fort som mulig!
-
Corona-krisen er svært krevende for de lokale bakeri- og konditoriene
Det er tøffe tider for de lokale bakeriene i disse tider. BKLF jobber sammen med NHO Mat og drikke med tiltak for å hjelpe alle de lokale bakeriene som rammes hardt av denne Coronakrisen, og som står i fare for å måtte stenge.
-
Bransjeveileder for håndtering av smittevern på serveringssteder
Baker- og Konditorbransjens landsforening anbefaler ny bransjeveileder for håndtering av smittevern på serveringssteder utarbeidet av NHO Reiseliv.
-
Federation of Norwegian Bakers and Confectioners
BKLF was established in 1893 and represents the interests of more than 120 Norwegian bakeries and confectionaries. In addition to businesses, we have individual members that form a group of journeymen.