Hopp til hovedinnhold
  1. NHO
    • Alle regionkontor
    • NHO Agder
    • NHO Arktis
    • NHO Innlandet
    • NHO Møre og Romsdal
    • NHO Nordland
    • NHO Rogaland
    • NHO Trøndelag
    • NHO Vestfold og Telemark
    • NHO Vestland
    • NHO Viken Oslo
    • Alle landsforeninger
    • Abelia
    • Finans Norge
    • Fornybar Norge
    • MBL
    • NBF
    • NHO Byggenæringen
    • NHO Elektro
    • NHO Geneo
    • NHO Logistikk og Transport
    • NHO Luftfart
    • NHO Mat og Drikke
    • NHO Reiseliv
    • NHO Service og Handel
    • NHO Sjøfart
    • NHO Transport
    • Norsk Industri
    • Offshore Norge
    • Sjømat Norge
Logo
  • Arbinn
  • Bli medlem

Hva leter du etter?

      Se alle treff
      • Arbinn
      • Bli medlem

      Våre tjenester

      • Næringspolitikk og myndighetskontakt
      • Håndverksbakeri (for forbruker)
      • Sertifisering av Håndverksbakeri (for bedrift)
      • Brødskala´n

      Kompetanse

      • Bli baker eller konditor
      • Baker & Konditor Opplæring
      • Søk læreplass

      Medlemskap

      • Medlemsfordeler
      • Kontingent
      • Søknadsskjema
      • Våre medlemmer

      Om oss

      • Kontakt oss

      Baker- og Konditorlandslaget

      Nyhetsbrev

      • Meld deg på

      Bransjekalender - hva skjer?

      Medlemsportal - logg inn

      1. NHO
        • Alle regionkontor
        • NHO Agder
        • NHO Arktis
        • NHO Innlandet
        • NHO Møre og Romsdal
        • NHO Nordland
        • NHO Rogaland
        • NHO Trøndelag
        • NHO Vestfold og Telemark
        • NHO Vestland
        • NHO Viken Oslo
        • Alle landsforeninger
        • Abelia
        • Finans Norge
        • Fornybar Norge
        • MBL
        • NBF
        • NHO Byggenæringen
        • NHO Elektro
        • NHO Geneo
        • NHO Logistikk og Transport
        • NHO Luftfart
        • NHO Mat og Drikke
        • NHO Reiseliv
        • NHO Service og Handel
        • NHO Sjøfart
        • NHO Transport
        • Norsk Industri
        • Offshore Norge
        • Sjømat Norge
      1. BKLF
      2. Søk
      1064 resultater:
      1. #MerAv Sunn Mat i kantina – ny konkurranse for kantiner

        Leverer du brød eller andre bakevarer til en kantine eller fler? Da bør du tipse de om denne konkurransen. Om de melder seg på vil de sannsynligvis gjøre det de kan for å øke salg av grove bakevarer.

        https://www.bklf.no/artikler/2022/sunn-mat-i-kantina
      2. Fornyelse i BKLF og Baker- og Konditorakademiet

        Etter to år i BKLF, går Erlend Løken Volden tilbake til bakeriet. Savnet etter den praktiske bakerhverdagen ble for stor for en som er så glad i å kjenne deigen mellom fingrene. Nå søker Baker- og Konditorakademiet en person som kan være med å løfte Baker- og Konditorakademiet enda høyere.

        https://www.bklf.no/artikler/2022/fornyelse-i-bklf-og-baker--og-konditorakademiet
      3. Baker&Konditor kommer hjem

        BKLF har siden 2006 engasjert Vest Vind Media for å produsere baker og konditorbransjens magasin, Baker&Konditor. Nå er det tid for å takke Vest Vind Media for et langt og godt samarbeid og legge en litt annen kurs for bladet vi er så glad i.

        https://www.bklf.no/artikler/2022/bakerkonditor-kommer-hjem
      4. Få med deg hva som skjer i bransjen!

        Selv om Koronapandemien har satt en stopper for mye av aktiviteten vi bedriver til vanlig, er det fortsatt en del kurs og seminarer som pågår i bransjen vår. Disse arrangementene er tilpasset situasjonen vi er i, enten ved at det er store begrensninger på antall deltagere, eller at det foregår digitalt.

        https://www.bklf.no/artikler/2021/hva-skjer-i-bransjen
      5. Fagfornyelse

        Etter å ha vært uten egen baker- og konditorlinje på videregående i over 20 år, får faget vårt til høsten endelig egen linje igjen.

        https://www.bklf.no/artikler/2021/fagfornyelse Nyhet
      6. Bli med på digital workshop om matsvinn for håndverksbakerier

        Som vi alle sikkert vet, er bakevarer blant matvaregruppene med høyest matsvinn. Som bransje har vi et kollektivt ansvar for å gjøre noe med dette, og på denne workshopen kan du få litt drahjelp til å komme i gang med å redusere matsvinn i din bedrift.

        https://www.bklf.no/artikler/2021/webinar-matsvinn Nyhet
      7. Hvordan bygge historier med foto og video i sosiale medier

        Ønsker du å lære, eller bli bedre på å bygge historier med foto og video i sosiale medier? Da bør du bli med Grete Brekke Klingberg og Caspar Rieber-Mohn på kurs 22. september. Kurset blir holdt på Teams.

        https://www.bklf.no/artikler/2021/hvordan-bygge-historier-med-foto-og-video-i-sosiale-medier
      8. Cerealfagdagen 2021 – Utsatt til 8. mars 2022

        Grunnet gjeldende smittevernsregler, blir det vanskelig å gjennomføre dette arrangementet på nåværende tidspunkt. vi har derfor besluttet å flytte det til 8. mars. Påmelding åpner etter nyttår. Vel møtt, vi gleder oss til å se deg ctil neste år!

        https://www.bklf.no/artikler/2021/cerealfagdagen-2021
      9. Verdens brøddag 16.oktober

        16. oktober er verdens brøddag. Dette er en dag som skal skape oppmerksomhet rundt behovet for å skaffe tilstrekkelig og næringsrik mat til alle. Bli med å feire en av verdens viktigste og mest bærekraftige matvare!

        https://www.bklf.no/artikler/2021/verdens-broddag
      10. Rogalandsmesterskapet for unge bakere og konditorer 2022

        Lørdag 19. februar 2022 inviterer Stavanger og Omegn baker- og konditorlaug til Rogalandsmesterskap i baker- og konditorfagene. Tema for konkurransen er Kjærlighet.

        https://www.bklf.no/artikler/2021/rogalandsmesterskapet-2022
      • Forrige
      • Side 44 av 107
      • 1
      • ...
      • 43
      • 44
      • 45
      • ...
      • 107
      • Neste
      Logo

      Besøksadresse

      Middelthuns gate 27

      0368 Oslo

      Personvernerklæring

      Besøk nettbutikken

      In English

      Nettredaktør

      Gunnar Bakke

      • Facebook
      • X/Twitter
      • LinkedIn
      • Instagram
      • Youtube