#MerAv Sunn Mat i kantina – ny konkurranse for kantiner

Publisert

Leverer du brød eller andre bakevarer til en kantine eller fler? Da bør du tipse de om denne konkurransen. Om de melder seg på vil de sannsynligvis gjøre det de kan for å øke salg av grove bakevarer.

I NM Sunn Mat i kantina skal vi kåre Norges beste tilbud av sunn mat med #MerAv- råvarer som serveres i kantiner. I konkurransen gjelder det å tilby en kombinasjon av varegruppene grove kornprodukter, sjømat og frukt/grønt som skal inngå i kantinetilbudet i løpet av konkurranseperioden.

Mulighet for mersalg

Alle som driver kantinevirksomhet kan delta i konkurransen, både kantinekjeder og enkeltstående kantiner. Dersom du leverer brød til en kantine, har du nå muligheten til å oppfordre de til å delta i konkurransen og på denne måten øke salget av grove bakevarer. Salgsøkning i konkurranseperioden er nemlig noe som blir vektlagt av juryen.

Skal gjøre det lettere å velge sunt

NM Sunn Mat i kantina skal inspirere og bidra til at det blir lettere for folk å velge sunn mat i kantina. Konkurransen skal bidra til å fremme innovative og smaksrike retter, bestående av sunne matvarer vi alle bør spise #MerAv. Slik skal vi friste kantinegjestene til å ta sunnere valg.

Juryen vil i tillegg til å vurdere maten vektlegge eksponering, profilering av deltagelsen og salgsøkning i perioden.

Påmelding

Påmeldingen åpnet 1.september. Konkurranseperioden foregår i perioden 1.oktober og til og med 31. desember 2022. Konkurransens vinnere lanseres på eget arrangement på UMAMI messen på Lillestrøm i februar 2023. For påmelding og mer informasjon, se konkurransesidene.

Velkommen til NM i Sunn mat i kantina #MerAv | FRUKT.no