Hopp til hovedinnhold
  1. NHO
    • Alle regionkontor
    • NHO Agder
    • NHO Arktis
    • NHO Innlandet
    • NHO Møre og Romsdal
    • NHO Nordland
    • NHO Rogaland
    • NHO Trøndelag
    • NHO Vestfold og Telemark
    • NHO Vestland
    • NHO Viken Oslo
    • Alle landsforeninger
    • Abelia
    • Finans Norge
    • Fornybar Norge
    • MBL
    • NBF
    • NHO Byggenæringen
    • NHO Elektro
    • NHO Geneo
    • NHO Logistikk og Transport
    • NHO Luftfart
    • NHO Mat og Drikke
    • NHO Reiseliv
    • NHO Service og Handel
    • NHO Sjøfart
    • NHO Transport
    • Norsk Industri
    • Offshore Norge
    • Sjømat Norge
Logo
  • Arbinn
  • Bli medlem

Hva leter du etter?

      Se alle treff
      • Arbinn
      • Bli medlem

      Våre tjenester

      • Næringspolitikk og myndighetskontakt
      • Håndverksbakeri (for forbruker)
      • Sertifisering av Håndverksbakeri (for bedrift)
      • Brødskala´n

      Kompetanse

      • Bli baker eller konditor
      • Baker & Konditor Opplæring
      • Søk læreplass

      Medlemskap

      • Medlemsfordeler
      • Kontingent
      • Søknadsskjema
      • Våre medlemmer

      Om oss

      • Kontakt oss

      Baker- og Konditorlandslaget

      Nyhetsbrev

      • Meld deg på

      Bransjekalender - hva skjer?

      Medlemsportal - logg inn

      1. NHO
        • Alle regionkontor
        • NHO Agder
        • NHO Arktis
        • NHO Innlandet
        • NHO Møre og Romsdal
        • NHO Nordland
        • NHO Rogaland
        • NHO Trøndelag
        • NHO Vestfold og Telemark
        • NHO Vestland
        • NHO Viken Oslo
        • Alle landsforeninger
        • Abelia
        • Finans Norge
        • Fornybar Norge
        • MBL
        • NBF
        • NHO Byggenæringen
        • NHO Elektro
        • NHO Geneo
        • NHO Logistikk og Transport
        • NHO Luftfart
        • NHO Mat og Drikke
        • NHO Reiseliv
        • NHO Service og Handel
        • NHO Sjøfart
        • NHO Transport
        • Norsk Industri
        • Offshore Norge
        • Sjømat Norge
      1. BKLF
      2. Søk
      1063 resultater:
      1. Merking av baker- og konditorvarer

        Baker- og konditorakademiet og MyFoodOffice tilbyr nå et Teams-kurs i riktig merking av baker- og konditorvarer. Allergimerking av matvarer er i noen tilfeller livsviktig. Håndtering av mat stiller derfor store krav til produksjon og merking, og at man er nøye med at det ikke havner allergener utilsiktet i det som blir produsert.

        https://www.bklf.no/artikler/2021/merking-av-baker--og-konditorvarer
      2. Pals støtter TV-aksjonen og utfordrer hele bakeri-Norge

        TV-aksjonen NRK 2020 går til WWFs arbeid med å bekjempe plast i havet. Hvert år havner åtte millioner tonn plast i havet. Plasten truer ikke bare dyrelivet, men også oss. Vi skal redusere plastutslippene og ta vare på verdenshavene.

        https://www.bklf.no/artikler/2020/pals-stotter-tv-aksjonen Nyhet
      3. Gratis intensivkurs

        Nå tilbys gratis intensivkurs i yrkesteori til ansatte i matindustrien som ønsker å ta fagbrev eller svennebrev i baker- og konditorfaget, som praksiskandidater.

        https://www.bklf.no/artikler/2020/gratis-intensivkurs Nyhet
      4. Kurs i digital kommunikasjon og bruk av sosiale medier for bakerier og konditorier

        Hvordan bruke nye utfordringer til å skape nye muligheter? Behovet for kommunikasjon, informasjon og tilgjengelighet har økt under korona-pandemien og vil fortsatt være viktig i tiden fremover. Derfor tilbyr BKLF et kurs i digital kommunikasjon og bruk av sosiale medier spesialtilpasset for bakerier og konditorier.

        https://www.bklf.no/artikler/2020/kurs-i-digital-kommunikasjon Nyhet
      5. Blir du glad av godt brød og gode kaker? Gjør det til jobben din!

        Bransjen og bedriftene etterspør flere fagfolk. Nå kan du registrere din CV hos Opplæringskontoret og sikre deg en mulig lærlingeplass i baker eller konditorfaget.

        https://www.bklf.no/artikler/2020/registrer-cv Nyhet
      6. Veileder for digitale endringsprosesser

        NHO Mat og Drikke har medvirket i utviklingen av en ny veileder som skal hjelpe bedrifter å gjennomføre vellykkede digitale endringer i arbeidslivet i samarbeid med tillitsvalgte.

        https://www.bklf.no/artikler/2020/veileder-i-digitale-endringsprosesser Nyhet
      7. Nå er portalen for kompensasjonsordning klar

        Den 21. april lanseres portalen www.kompensasjonsordning.no Nå anbefales bedrifter i bransjen å registrere sine søknader om kompensasjon for faste kostnader som følge av redusert salg under Covid-19.

        https://www.bklf.no/artikler/2020/kompensasjonsordning Nyhet
      8. Kjenner du noen som har vært 40 år i bransjen?

        BKLF har flere måter å hedre personer som har gjort en solid innsats for bransjen og felleskapet på. En av utmerkelsene er 40 års medaljen.

        https://www.bklf.no/artikler/2020/kjenner-du-noen-som-har-vart-40-ar-i-bransjen Nyhet
      9. Stem på Årets Bakeri 2019!

        BKLF oppfordrer bedriftskollegaer i bransjen til å nominere kandidater til Årets Bakeri 2019. Kjenner du en bakeribedrift du mener fortjener prisen ÅRETS BAKERI 2019, send oss ditt forslag innen 28. februar.

        https://www.bklf.no/artikler/2019/stem-pa-arets-bakeri-2019 Nyhet
      10. Verdens brøddag

        16. oktober er verdens brøddag, bli med å feire en av verdens viktigste matvarer!

        https://www.bklf.no/artikler/2018/verdens-broddag Nyhet
      • Forrige
      • Side 45 av 107
      • 1
      • ...
      • 44
      • 45
      • 46
      • ...
      • 107
      • Neste
      Logo

      Besøksadresse

      Middelthuns gate 27

      0368 Oslo

      Personvernerklæring

      Besøk nettbutikken

      In English

      Nettredaktør

      Gunnar Bakke

      • Facebook
      • X/Twitter
      • LinkedIn
      • Instagram
      • Youtube