Hopp til hovedinnhold
  1. NHO
    • Alle regionkontor
    • NHO Agder
    • NHO Arktis
    • NHO Innlandet
    • NHO Møre og Romsdal
    • NHO Nordland
    • NHO Rogaland
    • NHO Trøndelag
    • NHO Vestfold og Telemark
    • NHO Vestland
    • NHO Viken Oslo
    • Alle landsforeninger
    • Abelia
    • Finans Norge
    • Fornybar Norge
    • MBL
    • NBF
    • NHO Byggenæringen
    • NHO Elektro
    • NHO Geneo
    • NHO Logistikk og Transport
    • NHO Luftfart
    • NHO Mat og Drikke
    • NHO Reiseliv
    • NHO Service og Handel
    • NHO Sjøfart
    • NHO Transport
    • Norsk Industri
    • Offshore Norge
    • Sjømat Norge
Logo
  • Arbinn
  • Bli medlem

Hva leter du etter?

      Se alle treff
      • Arbinn
      • Bli medlem

      Våre tjenester

      • Næringspolitikk og myndighetskontakt
      • Håndverksbakeri (for forbruker)
      • Sertifisering av Håndverksbakeri (for bedrift)
      • Brødskala´n

      Kompetanse

      • Bli baker eller konditor
      • Baker & Konditor Opplæring
      • Søk læreplass

      Medlemskap

      • Medlemsfordeler
      • Kontingent
      • Søknadsskjema
      • Våre medlemmer

      Om oss

      • Kontakt oss

      Baker- og Konditorlandslaget

      Nyhetsbrev

      • Meld deg på

      Bransjekalender - hva skjer?

      Medlemsportal - logg inn

      1. NHO
        • Alle regionkontor
        • NHO Agder
        • NHO Arktis
        • NHO Innlandet
        • NHO Møre og Romsdal
        • NHO Nordland
        • NHO Rogaland
        • NHO Trøndelag
        • NHO Vestfold og Telemark
        • NHO Vestland
        • NHO Viken Oslo
        • Alle landsforeninger
        • Abelia
        • Finans Norge
        • Fornybar Norge
        • MBL
        • NBF
        • NHO Byggenæringen
        • NHO Elektro
        • NHO Geneo
        • NHO Logistikk og Transport
        • NHO Luftfart
        • NHO Mat og Drikke
        • NHO Reiseliv
        • NHO Service og Handel
        • NHO Sjøfart
        • NHO Transport
        • Norsk Industri
        • Offshore Norge
        • Sjømat Norge
      1. BKLF
      2. Søk
      1063 resultater:
      1. Bli kjent med Råde Bakeri

        Når Linda Fredriksen kjenner duften av bakverk, føler hun trygghet. Det sier hun er fordi hun vokste opp i bakeriet til besteforeldrene. For Linda var det en fantastisk barndom som gav en stor trygghet.

        https://www.bklf.no/artikler/bli-kjent-med/bli-kjent-med-rade-bakeri Bli kjent med , Bli kjent med
      2. Trude Beate Brendehaug

        Trude Beate Brendehaug er utøver på bakerlandslaget 2022. Hun jobber til daglig på Bollebar i Oslo, der hun er daglig leder.

        https://www.bklf.no/baker--og-konditorlandslaget/artikler/arkiverte/trude-beate-brendehaug Baker- og konditorlandslaget
      3. NM Årets Baker

        Mer informasjon kommer.

        https://www.bklf.no/Kalender/2024/nm-arets-baker Konkurranse
      4. Fastfood & Cafe & Restaurant Expo

        Fastfood, Café & Restaurant Expo i Tampere, Finland er en av de mest populære møteplassene for restaurantbransjen. I 2024 vil arrangementet samle bransjefolk i to produktive dager for faglig og sosialt påfyll.

        https://www.bklf.no/Kalender/2024/fastfood--cafe--restaurant-expo Arrangement
      5. UIBC Congress, CEBP styremøte og EU-samling

        International Union of Bakers and Confectioners (UIBC) inviterer til samling i Venezia.

        https://www.bklf.no/Kalender/2024/UIBC-congress-venice Arrangement
      6. Nordic Bakery Cup

        Norge er et av tre land som deltar i konkurransen hvor til sammen 13 deltakere møtes til dyst.

        https://www.bklf.no/Kalender/2024/nordic-bakery-cup Konkurranse
      7. Utslippskutt og lønnsomhet

        Hvordan kan vi kutte utslipp i mat- og drikkeproduksjonen samtidig som vi har høy produksjon og lønnsomme bedrifter? Yara og NHO Mat og Drikke inviterer til frokostmøte.

        https://www.bklf.no/Kalender/2023/utslippskutt-og-lonnsomhet Kurs
      8. Medlemstur og bakerisafari med Svenneklubben

        Svenneklubben arrangerer også i år en medlemstur og bakerisafari. Denne gang går turen til Oslo, og det blir som alltid lagt opp til både sosiale og faglige innslag.

        https://www.bklf.no/Kalender/2023/medlemstur
      9. Cerealfagdagen 2023

        8. mars inviterer vi sammen med Nofima til Cerealfagdagen 2023. Dagen vil være en ypperlig arena for både å samle ny kunnskap og mingle med andre i bransjen.

        https://www.bklf.no/Kalender/2023/cerealfagdagen-20232 Arrangement
      10. Fagfornyelsen konditorfaget - modul 2

        I dette kurset ønsker vi å inspirere lærere på neste års vg2 baker- og konditorfag til hvordan man kan pirre elevers utforskertrang og hvordan de kan forstå konditorfaget.

        https://www.bklf.no/Kalender/2022/inspirasjonskurs-for-fagfornyelsen-i-konditorfaget-modul-2 Kurs
      • Forrige
      • Side 46 av 107
      • 1
      • ...
      • 45
      • 46
      • 47
      • ...
      • 107
      • Neste
      Logo

      Besøksadresse

      Middelthuns gate 27

      0368 Oslo

      Personvernerklæring

      Besøk nettbutikken

      In English

      Nettredaktør

      Gunnar Bakke

      • Facebook
      • X/Twitter
      • LinkedIn
      • Instagram
      • Youtube