-
Bli kjent med Råde Bakeri
Når Linda Fredriksen kjenner duften av bakverk, føler hun trygghet. Det sier hun er fordi hun vokste opp i bakeriet til besteforeldrene. For Linda var det en fantastisk barndom som gav en stor trygghet.
-
Trude Beate Brendehaug
Trude Beate Brendehaug er utøver på bakerlandslaget 2022. Hun jobber til daglig på Bollebar i Oslo, der hun er daglig leder.
-
-
Fastfood & Cafe & Restaurant Expo
Fastfood, Café & Restaurant Expo i Tampere, Finland er en av de mest populære møteplassene for restaurantbransjen. I 2024 vil arrangementet samle bransjefolk i to produktive dager for faglig og sosialt påfyll.
-
UIBC Congress, CEBP styremøte og EU-samling
International Union of Bakers and Confectioners (UIBC) inviterer til samling i Venezia.
-
Nordic Bakery Cup
Norge er et av tre land som deltar i konkurransen hvor til sammen 13 deltakere møtes til dyst.
-
Utslippskutt og lønnsomhet
Hvordan kan vi kutte utslipp i mat- og drikkeproduksjonen samtidig som vi har høy produksjon og lønnsomme bedrifter? Yara og NHO Mat og Drikke inviterer til frokostmøte.
-
Medlemstur og bakerisafari med Svenneklubben
Svenneklubben arrangerer også i år en medlemstur og bakerisafari. Denne gang går turen til Oslo, og det blir som alltid lagt opp til både sosiale og faglige innslag.
-
Cerealfagdagen 2023
8. mars inviterer vi sammen med Nofima til Cerealfagdagen 2023. Dagen vil være en ypperlig arena for både å samle ny kunnskap og mingle med andre i bransjen.
-
Fagfornyelsen konditorfaget - modul 2
I dette kurset ønsker vi å inspirere lærere på neste års vg2 baker- og konditorfag til hvordan man kan pirre elevers utforskertrang og hvordan de kan forstå konditorfaget.