Medlemstur og bakerisafari med Svenneklubben

8. sep 2023 til 9. sep 2023
Oslo
Bakeriutsalg København

Foto: Solveig Lygre, BKLF

Svenneklubben arrangerer også i år en medlemstur og bakerisafari. Denne gang går turen til Oslo, og det blir som alltid lagt opp til både sosiale og faglige innslag.

I forbindelse med Baker- og Konditorbransjens Landsforenings 125-årsjubileum 9. september, arrangerer Svenneklubben en bakerisafari i hovedstaden. Vi møtes ved mathallen Vippa på kvelden fredag 8. september. Her blir det sosialt samvær og mulighet for en matbit. Lørdag 9. blir det bakerisafari med besøk til forskjellige bakerier og konditorier i Oslo.

Kl. 09.00: Vi besøker Åpent bakeri sin produksjon på Sagene der André Løvaas viser rundt og forteller om bakeriet. Der vil vi også få servert en enkel sandwichfrokost med Åpent bakeris egen drikke.

Vi reiser videre til Vestkanten og besøker W. B. Samson bakeri og konditori. Der skal vi få høre historien om deres omstilling til håndverksbakst. Vi får også se konditoriet deres.

Etterpå tar vi turen til konditoriet til Sverre Sætre, og får høre om deres filosofi og om hvordan de jobber der.

Derfra kan vi gå ned til sentrumskjernen. På veien ligger det flere spennende plasser å stikke innom, blant annet Oslo Raw, Pascal og Kveitemjøl, i tillegg til Samsons og Åpent bakeris utsalg på Karl Johan. Det skal også bli tid til fagprat og sosialt samvær med gode svennevenner.

På kvelden den 9. er det jubileumsfest og festmiddag i anledning Baker- og Konditorbransjens Landsforenings 125-årsjubileum. Her har alle medlemmer i Svenneklubben mulighet for å melde seg på.

Dette blir gøy, vel møtt!