Baker&Konditor kommer hjem

Publisert

BKLF har siden 2006 engasjert Vest Vind Media for å produsere baker og konditorbransjens magasin, Baker&Konditor. Nå er det tid for å takke Vest Vind Media for et langt og godt samarbeid og legge en litt annen kurs for bladet vi er så glad i.

Fra og med 2023 tar BKLF igjen over bransjens eget blad. I prosessen med å ta bladet tilbake internt, har vi blant annet gjort mange dybdeintervjuer med folk i bransjen. De har fortalt oss hva de ønsker at bladet skal inneholde, og hva de ønsker å lese mer om.

Skal bli bransjens viktigste referansepunkt

Baker&Konditor skal først og fremst være et blad proppfullt av inspirasjon, engasjerende artikler og informasjon om alt som rører seg i bransjen. Vår ambisjon er å gjøre det til det mest moderne og delikate bladet i matbransjen. Vårt mål er å styrke felleskapet i bransjen og å skape stolthet for fag og bransje. Vi skal formidle kunnskap, dele informasjon, oppskrifter, fagstoff, nyt­tige tips og selvsagt også lidenskapen for fagene. Ved å inspirere, engasjere og skape stolthet, håper vi også å rekruttere både unge og nye inn til bransjen!

Digitale løsninger

Med god hjelp fra kommunikasjonsbyrået Metro Branding, har vi kommet frem til mange gode løsninger. Fra og med 2023 vil Baker&konditor få en ny layout, ny struktur og masse nytt og spennende innhold. Vi samkjører nettsidene våre bakerkonditor.no med bladet, og har opprettet en egen instagramkonto @bakerkonditor. Fra og med første utgave i 2023 vil du kunne lese bladet digitalt. Vi vil også tilby nye abonnementsordninger der vi blant annet åpner opp for å kjøpe enkeltmagasin.  Det vil også gis rabatter på tilleggsabonnement. Metro Branding vil i overgangen ha ansvar for innholdsproduksjonen.

Cecilie Hjortland blir ny redaktør i Baker&Konditor.

Ny redaktør

I forbindelse med overtagelsen av bladet har vi engasjert en ny medarbeider, Cecilie Hjortland. Cecilie har hjulpet oss med litt forskjellig det siste året, og er nå klar for å overta som redaktør for Baker&Konditor. Cecilie har i over 20 år jobbet med strategi, digital markedsføring, digital struktur, web, kommunikasjon og design. Hun har jobbet som digitalansvarlig for Lerøy Seafood og som markedssjef for flere andre nasjonale og internasjonale bedrifter. Cecilie har også jobbet flere år hos Norgesmøllene, så hun kjenner bransjen. Nå gleder hun seg til å bli enda bedre kjent med både bransjen og menneskene, og til å presentere bladet i ny drakt!

Nye annonsemuligheter

Vi vil fra 2023 også tilby nye annonsemuligheter i bladet. Det blir mulighet for rubrikkannonser og "digitale" annonser, dvs. at det kan legges ved lenker eller QR-koder. I e-magasinet vil disse lede direkte inn på ønsket landingsside. Dersom du er interessert i annonseplass, ta kontakt med Cecilie på e-post: cecilie@bakerkonditor.no eller tlf: 958 33 465

Takk til Vest Vind Media

Til slutt vil vi rette en stor takk til Vest Vind Media for det gode samarbeidet vi har hatt gjennom mange år. Det har vært en fornøyelse!

Første nummer av Baker&Konditor i BKLF-regi kommer ut i slutten av februar. Vi har allerede det meste på plass, og vi gleder oss veldig til å presentere det "nye" bladet for dere. Vi håper dere vil bli inspirerte og engasjerte og at bladet vil gi dere en stolthetsfølelse av å være en del av verdens beste bransje!