-
Møt Sverre Sætre
Teksturer, komponenter, balanse og teknikkjobbing – konditoryrket er så mye mer enn kakepynting. Konditoren og kokken Sverre Sætre har funnet sin nisje.
-
-
Kransekakestenger
Kransekake hører med til 17. Mai-feiringen. Her er en oppskrift på kransekakestenger, en enklere variant viss du ikke har tid til å lage en hel kransekake, eller om du vil ha noen liggende rundt på kakefatet. Perfekt til å ha i fryseren og ta ut når du får gjester.
-
Brioche med vaniljekrem
Brioche har si opprinning frå Frankrike og er ei deig som kan vere både søt og salt, alt etter bruken. Brioche kan vere alt i frå brød og rundstykker til hamburger- og pølsebrød, til bollar og annan type søt bakst.Brioche seiast å vere sjølve prinsessa blant søt kveitebakst, så her tar eg føre meg brioche som bollar!
-
-
Matpakkescones
Grove og saftige scones som mettar lenge, og som passar perfekt i matpakka. På tur, så velsom på skulen.
-
Valentineskake
Hva med å overraske din kjære med en kake til valentine? Her er oppskrift på en krydderkake med sjokoladekrem som passer perfekt til en vinterkveld
-
Fastelavnsboller med fire ulike fyll
Ingenting er som saftige, frodig fylte fasteavnsboller. Ingenting! Nordisk mester i søtbakst, Erlend Volden, viser deg hvordan du lykkes!