-
Landskonferansen for restaurant- og matfag
Vi inviterer til Landskonferansen for Restaurant- og matfag (LKRM) og UMAMI ARENA 14.og 15. februar. Det blir to innholdsrike dager der kompetanse og rekruttering står i fokus.
-
Fagfornyelsen konditorfaget - modul 1
I dette kurset ønsker vi å inspirere lærere på neste års vg2 baker- og konditorfag til hvordan man kan pirre elevers utforskertrang og hvordan de kan forstå konditorfaget.
-
Digitalt seminar - Nasjonal standard for svenneprøver
I forbindelse med fagfornyelsen og nye læreplaner, ønsker BKLF å ta opp igjen arbeidet med en nasjonal standard for svenneprøver i baker- og konditorfaget.
-
Fagfornyelsen i bakerfaget – modul 1
I dette kurset ønsker vi å inspirere lærere på neste års vg2 baker- og konditorfag til hvordan man kan pirre elevers utforskertrang og hvordan de kan forstå bakerfaget.
-
Fagfornyelsen i bakerfaget – modul 2
I dette kurset ønsker vi å inspirere lærere på vg2 baker- og konditorfag til hvordan man kan pirre elevers utforskertrang og hvordan de kan forstå bakerfaget.
-
-
-
-
#MerAv på tallerken - SMAK 2020
Det er mye du bør spise mindre av, men også noe du bør spise mer av. Ved å spise mer grønnsaker, frukt og bær, grove kornprodukter og sjømat, får du et mer bærekraftig kosthold som bidrar til bedre helse. Bli med #MerAv inn i et nytt tiår!
-
Brødskala'n – spis litt grovere
Formålet med Brødskala'n er å gi forbrukere relevant og god informasjon som kan bidra til økt forbruk av grove kornprodukter.