Landskonferansen for restaurant- og matfag

14. feb 2023 til 15. feb 2023
Nova Spektrum 800,-

Foto: smakdegfrem.no.

Vi inviterer til Landskonferansen for Restaurant- og matfag (LKRM) og UMAMI ARENA 14.og 15. februar. Det blir to innholdsrike dager der kompetanse og rekruttering står i fokus.

På konferansen skal vi belyse og diskutere problemstillinger knyttet til hovedtemaet "kraften til å ta Norge videre" innen retningene arbeidskraft, bærekraft og skaperkraft. Uten dyktige fagarbeidere vil vi ikke lykkes med å ta Norge videre, og det haster med å løse dette. Du møter elever, lærlinger, skoler og politikere samt flere hundre representanter fra bransjen.

Konferansen går over to dager, men du velger selv om du deltar på en eller begge dager. Dag 1 består av to deler, hvor du må melde deg på en eller begge delene. Dag 2 består av én del, og krever derfor kun en påmelding.

Se program og kjøp billett her.

Vi inviterer til en hyggelig minglekveld med nettverksbygging og intimkonsert med Madcon på The Hub i Oslo. Da det er et begrenset antall plasser her, bør du være tidlig ute med å booke billett.

Overnatting:

Du må selv ordne med evt. overnatting, men vi har en avtale med flere hoteller hvor du får 12% rabatt på dynamisk pris: The Hub - Comfort Hotel Karl Johan - Comfort Hotel - Grand Central - Clarion Collection Hotel Folketeateret. Legg inn kodeordet NOVA23 for å få rabattert pris.

Velkommen!

Med vennlig hilsen arrangørene.