-
Kjetil Dale Aas
Kjetil Dale Aas er hovedtrener på baker- og konditorlandslaget 2022. Han jobber til daglig som fagansvarlig for fagopplæring i BKLF.
-
Cathrine Olsen
Cathrine Olsen er utøver på bakerlandslaget 2022. Til daglig jobber hun i Idun Industri.
-
Generalforsamling m/middag
Velkommen til BKLFs Generalforsamling etterfulgt av middag på Hotell Bristol i Oslo.
-
Europain 2024
Sirha Europain feirer bakeri og konditori i fransk stil. Her får du se og oppleve alt av den franske bakeverdenens ekspertise.
-
Cerealfagdagen 2024
Programmet for Cerealfagdagen 2024 er snart spikret, og tittelen blir denne gang "Innovativt, sunt og bærekraftig". Vi lover oppdatert og spennende innhold.
-
Anuga FoodTec 2024
Anuga FoodTec er den eneste leverandørmessen som dekker alle aspekter av mat- og drikkeproduksjon – fra prosessteknologi og fyllings- og pakketeknologi til mattrygghet, pakking, digitalisering og intralogistikk.
-
Sial 2024 på Paris Nord Villepinte
I 60 år har SIAL Paris samlet eksperter fra hele verden til debatt om emner relatert til mat. I tråd med sitt DNA, har SIAL alltid vært arena for møter og utveksling av tanker og ideer, en messe der deling, glede og energi gir forretningsverdenen nye perspektiver. I år skjer det med et program som vil gjøre SIAL Paris til en mer vibrerende begivenhet enn noen gang.
-
Südback - fagmesse for bakeri og konditori
Südback er en av de mest ettertraktede trendmessene for bakeri- og konditorbransjen i Europa.
-
Kåring av Årets bakeri
På selveste "Verdens Brøddag" avslører vi for syende gang hvem som blir kåret til " Årets Bakeri". Av de 16 foreslåtte bakeri skal det nå kåres en vinner, og det skal feires.
-
Frokostwebinar: Kommende krav til energieffektive bygg, og bærekraftsrapportering. Hvordan treffer dette deg som driver bakeri?
Vi inviterer alle medlemmer til gratis frokostwebinar 14. november. Her vil Energihuset gå gjennom dagens og fremtidige krav, og hvordan bedrifter best mulig kan rigge seg i årene fremover. Logg deg inn i medlemsportalen for tilgang til møtelenke.