Hopp til hovedinnhold
  1. NHO
    • Alle regionkontor
    • NHO Agder
    • NHO Arktis
    • NHO Innlandet
    • NHO Møre og Romsdal
    • NHO Nordland
    • NHO Rogaland
    • NHO Trøndelag
    • NHO Vestfold og Telemark
    • NHO Vestland
    • NHO Viken Oslo
    • Alle landsforeninger
    • Abelia
    • Finans Norge
    • Fornybar Norge
    • MBL
    • NBF
    • NHO Byggenæringen
    • NHO Elektro
    • NHO Geneo
    • NHO Logistikk og Transport
    • NHO Luftfart
    • NHO Mat og Drikke
    • NHO Reiseliv
    • NHO Service og Handel
    • NHO Sjøfart
    • NHO Transport
    • Norsk Industri
    • Offshore Norge
    • Sjømat Norge
Logo
  • Arbinn
  • Bli medlem

Hva leter du etter?

      Se alle treff
      • Arbinn
      • Bli medlem

      Våre tjenester

      • Næringspolitikk og myndighetskontakt
      • Håndverksbakeri (for forbruker)
      • Sertifisering av Håndverksbakeri (for bedrift)
      • Brødskala´n

      Kompetanse

      • Bli baker eller konditor
      • Baker & Konditor Opplæring
      • Søk læreplass

      Medlemskap

      • Medlemsfordeler
      • Kontingent
      • Søknadsskjema
      • Våre medlemmer

      Om oss

      • Kontakt oss

      Baker- og Konditorlandslaget

      Nyhetsbrev

      • Meld deg på

      Bransjekalender - hva skjer?

      Medlemsportal - logg inn

      1. NHO
        • Alle regionkontor
        • NHO Agder
        • NHO Arktis
        • NHO Innlandet
        • NHO Møre og Romsdal
        • NHO Nordland
        • NHO Rogaland
        • NHO Trøndelag
        • NHO Vestfold og Telemark
        • NHO Vestland
        • NHO Viken Oslo
        • Alle landsforeninger
        • Abelia
        • Finans Norge
        • Fornybar Norge
        • MBL
        • NBF
        • NHO Byggenæringen
        • NHO Elektro
        • NHO Geneo
        • NHO Logistikk og Transport
        • NHO Luftfart
        • NHO Mat og Drikke
        • NHO Reiseliv
        • NHO Service og Handel
        • NHO Sjøfart
        • NHO Transport
        • Norsk Industri
        • Offshore Norge
        • Sjømat Norge
      1. BKLF
      2. Søk
      1063 resultater:
      1. Finn skole

        Både baker- og konditoryrket krever fire års videregående utdanning. Først tar du VG1 Restaurant- og matfag, og så VG2 Matfag (baker eller konditor). Opptakskravet her er fullført grunnskole.

        https://www.bklf.no/Utdanning/finn-skole Andre artikler , Fagutdanning
      2. Culinary Arts Academy

        Culinary Arts Academy i Sveits er samarbeidspartner til BKLF. Dette samarbeidet skal tilrettelegge for at nordmenn som ønsker en utdanning innen baker- og konditorfagene ved denne skolen, lettere kan få til dette.

        https://www.bklf.no/Utdanning/culinary-arts-academy Fagutdanning
      3. Vi elsker deig

        Her finner du et rikt utvalg fristende oppskrifter utviklet av baker- og konditorlandslaget. Kaker, brød, småbakst og desserter for enhver smak.

        https://www.bklf.no/vi-elsker-deig
      4. Sprø og gode knekkebrød

        Disse sprø knekkebrødene passer godt både til frokost, lunsj og i matpakken. Knekkebrødene er også glutenfrie, og de er mettende.

        https://www.bklf.no/vi-elsker-deig/spro-og-gode-knekkebrod Andre artikler , Brød
      5. Frørundstykker

        Saftige frørundstykker er like godt og sunt som nistemat og hverdagsmat som til mer festlige anledninger. Og selv om rundstykker høres likefremt ut, er der noen fallgruver. Ta deg tid, så skal du se det blir gode og saftige frørundstykker til slutt!

        https://www.bklf.no/vi-elsker-deig/frorundstykker Andre artikler , Brød, Småbakst
      6. Gulrotkake

        En saftig og god gulrotkake er aldri feil. Med smaker som eple, kanel, kardemomme og ingefær tar du gulrotkaken til nye høyder. Den står seg fin i kjøleskap i 4 – 5 dager og blir nesten saftigere jo lenger den står. Perfekt vist du får besøk i påsken eller bare vil ha noe søtt til kaffen.

        https://www.bklf.no/vi-elsker-deig/gulrotkake Andre artikler , Kaker
      7. Sjokolademakroner

        https://www.bklf.no/vi-elsker-deig/sjokolademakroner Andre artikler , Småbakst, Kaker, Dessert
      8. Italiensk bruschetta

        Sommaren nærmar seg, og utesesongen med god grillmat og enkle sommarrettar står for tur. Behovet for enkel og lett sommarmat melder seg, og kva er vel då betre enn små, enkle rettar som er raske å lage og som smakar kjempegodt?– Bruschetta er ein sånn liten rett! Med opprinnelse frå Italia og originalt utan topping, er denne retten å finne mange stadar i verda i forskjellige smakskombinasjonar. Her tar eg føre meg bruschetta med tomat, men du kan fint lage andre typar topping også.

        https://www.bklf.no/vi-elsker-deig/italiensk-bruschetta Andre artikler , Brød
      9. Appelsin- og sitronterte marengs

        Vil du unne deg noe ekstra godt? Her er det en oppskrift på en spennende variant av den velkjente sitronterten, med frisk appelsinkrem.

        https://www.bklf.no/vi-elsker-deig/appelsin--og-sitronterte-marengs Andre artikler , Kaker, Dessert
      10. Halloweenkake

        En enklere variant av denne kan du gjøre ved å kjøpe ferdig kransekakemasse.

        https://www.bklf.no/vi-elsker-deig/halloween-kake Andre artikler , Småbakst, Kaker
      • Forrige
      • Side 51 av 107
      • 1
      • ...
      • 50
      • 51
      • 52
      • ...
      • 107
      • Neste
      Logo

      Besøksadresse

      Middelthuns gate 27

      0368 Oslo

      Personvernerklæring

      Besøk nettbutikken

      In English

      Nettredaktør

      Gunnar Bakke

      • Facebook
      • X/Twitter
      • LinkedIn
      • Instagram
      • Youtube