-
-
Brownies med appelsinkjeks
Når påsken nærmer seg blir jeg alltid spurt om hva som er best å ha med på fjellet. Brownie sier jeg alltid. Denne brownien med smak av appelsin er perfekt for påsken uansett om du er på fjellet eller ikke. Den inneholder alle de gode smakene som man forbinder med påske. Sjokolade, appelsin og kakao…Jeg lager alltid denne oppskriften både en og to ganger i løpet av påsken, siden den kan fryses ned og brukes til alle anledninger.
-
Sukkerbrød
Med dette sukkerbrødet har du et godt utgangspunkt for mange deilige kaker. Marsipankake og bløtkake er blant de mest populære, men mulighetene er mange. Sukkerbrødet er for mange synonymt med fest, da gjelder det å lykkes. Følg med, så kommer du i mål.
-
Bakerlandslagets rugbrød
Rug gir en fyldig og saftig smak, og gir en lenger holdbarhet til brødet. Perfekt for ukens matpakker. For best mulig smak - bruk tid! Til gjengjeld får du saftige, luftige brød. Planlegg godt og gi deigen masse hvile