Hopp til hovedinnhold
  1. NHO
    • Alle regionkontor
    • NHO Agder
    • NHO Arktis
    • NHO Innlandet
    • NHO Møre og Romsdal
    • NHO Nordland
    • NHO Rogaland
    • NHO Trøndelag
    • NHO Vestfold og Telemark
    • NHO Vestland
    • NHO Viken Oslo
    • Alle landsforeninger
    • Abelia
    • Finans Norge
    • Fornybar Norge
    • MBL
    • NBF
    • NHO Byggenæringen
    • NHO Elektro
    • NHO Geneo
    • NHO Logistikk og Transport
    • NHO Luftfart
    • NHO Mat og Drikke
    • NHO Reiseliv
    • NHO Service og Handel
    • NHO Sjøfart
    • NHO Transport
    • Norsk Industri
    • Offshore Norge
    • Sjømat Norge
Logo
  • Arbinn
  • Bli medlem

Hva leter du etter?

      Se alle treff
      • Arbinn
      • Bli medlem

      Våre tjenester

      • Næringspolitikk og myndighetskontakt
      • Håndverksbakeri (for forbruker)
      • Sertifisering av Håndverksbakeri (for bedrift)
      • Brødskala´n

      Kompetanse

      • Bli baker eller konditor
      • Baker & Konditor Opplæring
      • Søk læreplass

      Medlemskap

      • Medlemsfordeler
      • Kontingent
      • Søknadsskjema
      • Våre medlemmer

      Om oss

      • Kontakt oss

      Baker- og Konditorlandslaget

      Nyhetsbrev

      • Meld deg på

      Bransjekalender - hva skjer?

      Medlemsportal - logg inn

      1. NHO
        • Alle regionkontor
        • NHO Agder
        • NHO Arktis
        • NHO Innlandet
        • NHO Møre og Romsdal
        • NHO Nordland
        • NHO Rogaland
        • NHO Trøndelag
        • NHO Vestfold og Telemark
        • NHO Vestland
        • NHO Viken Oslo
        • Alle landsforeninger
        • Abelia
        • Finans Norge
        • Fornybar Norge
        • MBL
        • NBF
        • NHO Byggenæringen
        • NHO Elektro
        • NHO Geneo
        • NHO Logistikk og Transport
        • NHO Luftfart
        • NHO Mat og Drikke
        • NHO Reiseliv
        • NHO Service og Handel
        • NHO Sjøfart
        • NHO Transport
        • Norsk Industri
        • Offshore Norge
        • Sjømat Norge
      1. BKLF
      2. Søk
      1086 resultater:
      1. 17. mai kaker

        På jakt etter noe søtt og feststemt til nasjonaldagen? Her får du seks fristende kakeoppskrifter som passer perfekt til 17. mai-feiringen.

        https://www.bklf.no/artikler/2025/kake-til-17.-mai-feiringen Nyhet , Inspirasjon
      2. Positiv til ny fagskolemelding

        Regjeringen la i midten av mars frem Stortingsmeldingen om fagskolen "Meld.St 11 (2024-2025) Fagfolk for en ny tid – med høyere yrkesfaglig utdanning". Nå har NHO Mat og drikke levert sitt høringsinnspill.

        https://www.bklf.no/artikler/2025/positiv-til-ny-fagskolemelding Nyhet , Fagutdanning
      3. Ble Norgesmester med Joey's Adventureland

        NM i konditorkunst 2025 ble avholdt på Umami Arena torsdag 20. mars. De fire dyktige finalistene gjorde en imponerende innsats før dommerne kunne konstatere at det var Xiao Juan Peng som hadde sanket flest poeng, og dermed fikk tittelen Årets Konditor 2025.

        https://www.bklf.no/artikler/2025/ble-norgesmester-med-joeys-adventureland Nyhet , Arrangementer
      4. Større og sterkere enn på lenge

        Baker- og Konditorlandslaget 2025 er nå offisielt, og laget er større enn det har vært på mange år. Etter å ha strevd litt med rekrutteringen under og etter pandemien, har både baker- og konditorlaget i år mange sterke utøvere.

        https://www.bklf.no/artikler/2025/storre-og-sterkere-enn-pa-lenge Nyhet , Baker- og konditorlandslaget
      5. Skal utfordre seg selv

        20. mars skal "Årets konditor 2025" kåres. NM i konditorkunst går av stabelen på Umami Arena på Lillestrøm, og de fire dyktige finalistene forbereder seg nå på beinhard konkurranse.

        https://www.bklf.no/artikler/2025/skal-utfordre-seg-selv Arrangementer
      6. Disse kommer på Baker- og konditorkonferansen

        Det nærmer seg 18. februar og konferanse. Se endelig program og bli kjent med foredragsholderne her.

        https://www.bklf.no/artikler/2025/disse-kommer-pa-baker--og-konditorkonferansen Nyhet , Arrangementer
      7. Sandwich!

        I ukene 3-6 kjører Matprat en større digital kampanje med sandwich som tema. Kampanjen er en del av brødprosjektet, hvor BKLF er en av bidragsyterne.

        https://www.bklf.no/artikler/2025/sandwich Nyhet
      8. Søk stipend hos Baker- og Konditorbransjens Landsforening

        Baker- og konditorsvenner som ønsker spesialisering eller etterutdanning, kan søke om inntil 15.000 kroner i støtte fra Baker- og Konditorbransjens Landsforening sitt stipendfond.

        https://www.bklf.no/artikler/2025/soke-stipend-hos-baker--og-konditorbransjens-landsforening Medlemskap og fordeler, Fagutdanning
      9. To kategoripriser til Norge i Nordic Bakery Cup

        Det ble bokstaveligtalt et mesterskap med høy temperatur, da Nordens beste bakere skulle kåres på Akademie Deutsches Bäckerhandwerk i Berlin i dag. Med over tretti grader i den tyske hovedstaden, ble det varmt også inne i bakeriet. Dette gjorde at hevingen gikk raskere, og alle deltagerne måtte vise at de kunne omstille seg raskt.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/To-kategoripriser-til-Norge-i-Nordic-Bakery-Cup Baker- og konditorlandslaget
      10. Nye kostråd: riktig og viktig

        Helsedirektoratet presenterte de nye kostrådene torsdag 15. august under Arendalsuken. NHO Mat og Drikke er i hovedsak fornøyd.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/nye-kostrad-riktig-og-viktig Nyhet
      • Forrige
      • Side 96 av 109
      • 1
      • ...
      • 95
      • 96
      • 97
      • ...
      • 109
      • Neste
      Logo

      Besøksadresse

      Middelthuns gate 27

      0368 Oslo

      Personvernerklæring

      Besøk nettbutikken

      In English

      Nettredaktør

      Gunnar Bakke

      • Facebook
      • X/Twitter
      • LinkedIn
      • Instagram
      • Youtube