Hopp til hovedinnhold
  1. NHO
    • Alle regionkontor
    • NHO Agder
    • NHO Arktis
    • NHO Innlandet
    • NHO Møre og Romsdal
    • NHO Nordland
    • NHO Rogaland
    • NHO Trøndelag
    • NHO Vestfold og Telemark
    • NHO Vestland
    • NHO Viken Oslo
    • Alle landsforeninger
    • Abelia
    • Finans Norge
    • Fornybar Norge
    • MBL
    • NBF
    • NHO Byggenæringen
    • NHO Elektro
    • NHO Geneo
    • NHO Logistikk og Transport
    • NHO Luftfart
    • NHO Mat og Drikke
    • NHO Reiseliv
    • NHO Service og Handel
    • NHO Sjøfart
    • NHO Transport
    • Norsk Industri
    • Offshore Norge
    • Sjømat Norge
Logo
  • Arbinn
  • Bli medlem

Hva leter du etter?

      Se alle treff
      • Arbinn
      • Bli medlem

      Våre tjenester

      • Næringspolitikk og myndighetskontakt
      • Håndverksbakeri (for forbruker)
      • Sertifisering av Håndverksbakeri (for bedrift)
      • Brødskala´n

      Kompetanse

      • Bli baker eller konditor
      • Baker & Konditor Opplæring
      • Søk læreplass

      Medlemskap

      • Medlemsfordeler
      • Kontingent
      • Søknadsskjema
      • Våre medlemmer

      Om oss

      • Kontakt oss

      Baker- og Konditorlandslaget

      Nyhetsbrev

      • Meld deg på

      Bransjekalender - hva skjer?

      Medlemsportal - logg inn

      1. NHO
        • Alle regionkontor
        • NHO Agder
        • NHO Arktis
        • NHO Innlandet
        • NHO Møre og Romsdal
        • NHO Nordland
        • NHO Rogaland
        • NHO Trøndelag
        • NHO Vestfold og Telemark
        • NHO Vestland
        • NHO Viken Oslo
        • Alle landsforeninger
        • Abelia
        • Finans Norge
        • Fornybar Norge
        • MBL
        • NBF
        • NHO Byggenæringen
        • NHO Elektro
        • NHO Geneo
        • NHO Logistikk og Transport
        • NHO Luftfart
        • NHO Mat og Drikke
        • NHO Reiseliv
        • NHO Service og Handel
        • NHO Sjøfart
        • NHO Transport
        • Norsk Industri
        • Offshore Norge
        • Sjømat Norge
      1. BKLF
      2. Søk
      1059 resultater:
      1. Hjemmelaget Hasselnøtt-is

        Hva med å servere hjemmelaget is på 17. mai? Smaker også like godt på en varm sommerdag som på en sen kveld under teppet. Og dessuten så er jo hasselnøtter stappfulle med bra ting for deg, som f.eks vitamin E, B og magnesium, og kilde til kalsium og jern. Bare sørg for å lage nok så har du deilig hasselnøtt-is i fryseren til en hvilken som helst anledning.

        https://www.bklf.no/vi-elsker-deig/hjemmelaget-hasselnott-is Andre artikler , Dessert
      2. Lag flambert gresskar med vaniljeis med Malin Skagen

        Se ingredienser og fremgangsmåte i videoen.

        https://www.bklf.no/vi-elsker-deig/lag-flambert-gresskar-med-vaniljeis-med-malin-skagen Andre artikler , Dessert
      3. Kanelsnurrer med Ivar Bakke

        https://www.bklf.no/vi-elsker-deig/kanelsnurrer-med-ivar-bakke Andre artikler , Småbakst
      4. Halvgrove pitabrød

        Vi alle kjenner vel til dei klassiske lyse pitabrøda laga på berre kveitemjøl, men kva med å prøve den kjære klassikaren ikledd ei litt sunnare drakt? – smakar like godt, men mettar lenger!

        https://www.bklf.no/vi-elsker-deig/halvgrove-pitabrod Andre artikler , Brød, Småbakst
      5. Temperer sjokolade med Tonje Holtungen

        https://www.bklf.no/vi-elsker-deig/temperer-sjokolade-med-tonje-holtungen Andre artikler , Dessert
      6. Havrebrød

        Lite er bedre enn nystekt, ferskt havrebrød. Saftig, sunt og godt. Men ikke gå i «varmefella». Bruk kun tempererte råvarer og kaldt vann. Hevingen skjer uansett, bare du gir brødet nok tid. Lykke til!

        https://www.bklf.no/vi-elsker-deig/havrebrod Andre artikler , Brød
      7. Pjalt

        Deilige, tykke lefser er godt. Disse kan godt også akkompagneres med syltetøy. Nam! Ikke vær redd for hornsaltet. Det lukter sterkt, men bidrar til heving og struktur.

        https://www.bklf.no/vi-elsker-deig/pjalt Andre artikler , Småbakst
      8. Side 8

        https://www.bklf.no/vi-elsker-deig/side-8
      9. Vafler med havregryn

        Dette er manges favoritt, men det er en kunst å lage vafler også. De er forbundet med tilstelninger og fest, men er like gode til hverdags! La røren få svelle. Da får den luftighet og utvikler smak.

        https://www.bklf.no/vi-elsker-deig/vafler-med-havregryn Andre artikler , Småbakst
      10. Valhrona

        https://www.valrhona.com/en
      • Forrige
      • Side 63 av 106
      • 1
      • ...
      • 62
      • 63
      • 64
      • ...
      • 106
      • Neste
      Logo

      Besøksadresse

      Middelthuns gate 27

      0368 Oslo

      Personvernerklæring

      Besøk nettbutikken

      In English

      Nettredaktør

      Gunnar Bakke

      • Facebook
      • X/Twitter
      • LinkedIn
      • Instagram
      • Youtube