-
Bli kjent med Rosenborg Bakeri
Rosenborg Bakeri er et av Trondheims største bakerier, med en omsetning på over 100 millioner kroner. Til tross for høy omsetningen og et rikt varesortiment, har de bevart en stor andel håndverksbakst i det 123 år gamle familiebakeriet.
-
Til høsten starter det nye utdanningsprogrammet for bakere og konditorer
Hele 234 elever har søkt det nye utdanningsprogrammet VG2 baker og konditor fra høsten 2021. Søkerne er fordelt på 11 fylker og 22 videregående skoler. Sandsli videregående skole, som er den eneste skolen i Vestland fylkeskommune som tilbyr VG2 Baker og konditor, har rom for to fulle klasser.
-
Fagkonferanser over hele landet
Bransjeforeningen er i gang med gjennomføring av 10 fagkonferanse på videregående skoler over hele landet. Målet er å skape nye møteplasser og nye nettverk mellom bedrift, skole, elever, lærlinger, lærere og fagarbeidere.
-
BKLF ønsker velkommen til landsmøte og generalforsamling, onsdag 8. mai 2019
I 2019 inviterer BKLF til generalforsamling, fagkonferanse og landsmøtemiddag på Quality Hotel Leangkollen i Asker. Arrangementet gjennomføres i løpet av en dag, og avsluttes med en Landsmøtemiddag. Dato for begivenheten er 8. mai.
-
Har du hørt om svenneklubben for Norges konditor- og bakersvenner?
Bli personlig medlem i BKLF, og blir automatisk med i et spennende nettverk av andre fagfolk. I dette nettverket møter du 40 andre likesinnede medlemmer fra hele bransjen, fra bedrifter, videregående skoler, opplæringskontor, pensjonister eller fra leverandører.
-
Driver du et lite bakeri eller er en interessert baker eller konditor?
BKLF er Norges eneste landsdekkende medlemsorganisasjon for bakere og konditorer. Les mer om medlemskap i BKLF for små og mellomstore bakeri og konditori og for personer med svennebrev i baker- og konditorfaget.
-
Julegaver for bakere og konditorer - sjekk vår nettbutikk
Lurer du på hva du skal gi til jul? Sjekk ut vårt utvalg av baker- og konditorrelaterte effekter i vår nyetablerte nettbutikk.
-
Ansetter ny fagansvarlig
Matteknolog og baker Anne Momrak-Haugan starter å jobbe med nasjonale retningslinjer innen IK-Mat i baker- og konditorbransjen for BKLF.
-
God jul og godt nytt år
Vi ønsker alle våre medlemmer og kunder en riktig god jul og et godt nytt år!
-
Merking av baker- og konditorvarer
I dette kurset vil deltagerne få en gjennomgang av hvordan man skal merke matvarer på en måte som gjør at produktene til enhver tid tilfredsstiller gjeldende regelverk for næringsdeklarasjon og allergimerking.